Festa de lliurament d’Orles de 2n de Batxillerat 2021

El dia 12 de juny de 2021 va tenir lloc a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep, la festa de les Orles de 2n de Batxillerat, un acte solemne però alhora emotiu i molt entranyable, on, en presència del claustre de Batxillerat i representat el Patronat de la Fundació, els alumnes van entrar a la pista de manera solemne mentre sonava de fons el “Gaudeamos Igitur”, i tot seguit es va gaudir d’un record audiovisual de la 22a Promoció “MIRADES DE FUTUR”, dirigit i confeccionat pel professor Jordi Font. Tot seguit es van lliurar les orles i les insígnies als 57 alumnes que finalitzaven l’etapa. També es va fer entrega de les matrícules i les mencions d’Honor. Enhorabona i felicitats!

w22a Promoció Batxillerat 2021

Festa de Comiat de 4t d’ESO 2021

El divendres 11 de juny a les 22h del vespre vam celebrar l’Acte de Comiat de la 23a Promoció de 4t d’ESO a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep. Els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Sant Josep es van acomiadar de l’ESO gaudint de l’audiovisual de la 23a Promoció “En ConsTrucció” confeccionat per Jordi Font, uns parlaments molt emotius, el lliurament de Diplomes, uns balls i unes actuacions musicals i per finalitzar cantaren una bonica cançó amb una pluja de cartolines de colors com a cloenda!

wComiat4ESO2021-1

Festa de 6è d’Educació Primària 2021

El dilluns 14 de juny a les 8 de la tarda vam celebrar la Festa de la Promoció d’enguany de 6è de Primària, a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep. L’acte començà amb una immensa màquina del temps en l’escenari i amb les presentacions de rigor. Tot seguit els propis alumnes van confeccionar amb unes grans lletres “LA NOSTRA PRIMÀRIA”, i van anar introduint, al voltant de la màquina del temps, les diverses actuacions que havien preparat. També ens van explicar els seus records que han anat acumulant al llarg d’aquesta etapa. Seguidament, enmig de les paraules de les tutores dirigides al pares i alumnes de la Promoció, es van anar fent les corresponents fotos de grup per classe. L’acte finalitzà amb una gran foto de grup de tot l’alumnat de 6è de Primària, els quals ens van cantar unes boniques cançons.

wFesta 6è Primària 2021

Festa de Graduació de P5 2021

El divendres 11 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Lleons a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep, els alumnes més grans d’Educació Infantil. Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus” i de les seves mestres i d’una manera molt acurada es van anar col·locant als llocs assignats. L’acte començà amb les presentacions de rigor. Seguidament s’inicià la cerimònia de lliurament de les orles als alumnes un a un per part de les seves tutores, les quals posteriorment els van adreçar unes paraules. Tot seguit, els alumnes amb entusiasme varen cantar una bonica cançó de comiat i d’inici d’una nova etapa “CAP A PRIMER!”. L’acte finalitzà amb l’agraïment dels pares dels alumnes per mitjà dels seus delgats tot lliurant uns obsequis a les tutores i a tot el claustre d’infantil.

wGraduació P5 2021-2