ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2020-2021

Extraescolars 2020-21

Dossier d’activitats extraescolars 2021-2022: 

 

Ens complau, un any més, fer-vos coneixedors de la proposta d’Activitats Extraescolars programada per al nou curs 2020-21, que es posarà en marxa a partir de l’1 d’octubre.  Com podeu  observar en el dossier, tenim cinc  propostes noves pensades per a  desenvolupar la  vessant  més artística i treballar la part més emocional dels nostres alumnes   -“combinem aliments”, “educació artística: dibuix”, ”psicomotricitat”, “visquem els contes” i “sense emocions no hi ha aprenentatge”.

Entre les activitats esportives es troben: escacs, multiesports, voleibol, patinatge artístic, escola d’hoquei, dansa i psicomotrocitat. I entre les activitats extraescolars no esportives es pot escollir entre: juguem fent teatre, petita companyia teatral, Ioga, sense emocions no hi ha aprenentatge, educació artística – guitarra, educació artística – dibuix, robòtica, cuina – combinem els aliments, visquem els contes, xinès i anglès.

Per apuntar-se a alguna de les Activitats,  cal emplenar degudament la BUTLLETA adjunta en el link que consta en el dossier https://forms.gle/ox3f7JoRYEAixodE6. També es pot lliurar en format físic a l’inici del curs escolar fins el 17 de setembre a la Recepció del Col·legi.

En aquelles activitats que hi hagi més sol·licituds que vacants, es TINDRÀ MOLT EN COMPTE LA DATA D’INSCRIPCIÓ. En aquelles que el nombre de sol·licituds sigui reduït i no permeti realitzar-les, es donarà la possibilitat de fer-ne d’altres. Es farà l’avís pertinent als alumnes que no puguin fer l’activitat sol·licitada.

A l’hora de portar a la pràctica les Activitats Extraescolars se seguirà el mateix tractament que en la resta d’activitats curriculars segons el Pla d’Organització del Centre atenent a les indicacions del Departament d’Educació i del Departament de Salut.

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, fcps.extraescolars@stjosep.com

Esperant que les Activitats Extraescolars que us proposem les trobeu interessants, us donem les gràcies per la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment i desitjar-vos un bon estiu!