ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-2023

Amb aquest dossier us donem a conèixer un seguit d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS que el Col·legi Sant Josep posarà en marxa a partir del dilluns 3 d’octubre i fins l’últim dia de curs.

Aquestes activitats es relacionen a continuació, indicant al mateix temps els dies que es faran, l’horari a seguir, el lloc, el preu i el Professor(a) que les impartirà. Aquestes variables, en funció del nombre d’alumnes que s’apuntin, poden experimentar alguns canvis posteriors en benefici dels mateixos alumnes, que si es dona el cas s’informaran puntualment.

 

Dossier d’activitats extraescolars 2022-2023:

DOSSIER ACTIVITATS EXTRAESCOLARS – curs 2022-23

 

Veureu que en cada una de les activitats exposades s’adjunta un enllaç a partir del qual podeu accedir a un vídeo on podreu conèixer els professors responsables de l’extraescolar així com l’essència de cadascuna d’elles.

Aquestes activitats extraescolars es cobraran per rebut bancari en tres vegades: una INSCRIPCIÓ del 30% de l’import de l’activitat que es cobrarà en el rebut del mes d’OCTUBRE (31-10-2022), un SEGON PAGAMENT del 20% que es cobrarà en el rebut del mes de DESEMBRE (02-01-2023) i un TERCER PAGAMENT del 50% restant que es cobrarà en el rebut del mes de FEBRER (28-02-2023).

Per apuntar-s’hi cal emplenar degudament la BUTLLETA adjunta en el següent enllaç: https://forms.gle/tyZgniSkVKGyrT2N7

També es pot lliurar en format físic el primer dia de curs – 5 o 7 de setembre 2022- a la Recepció del col·legi. En aquelles activitats que hi hagi més sol·licituds que vacants, es TINDRÀ MOLT EN COMPTE LA DATA D’INSCRIPCIÓ. En aquelles que el nombre de sol·licituds sigui reduït i no permeti realitzar-les, es donarà la possibilitat de fer-ne d’altres. Es farà l’avís pertinent als alumnes que no puguin fer l’activitat sol·licitada.

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS FI DE CURS 2021-22