wLLAR INFANTS-presentació

wBATXILLERAT-presentació

wwSant Josep - Confinament 16-20 març

TASQUES – SETMANA DEL 16 AL 20 DE MARÇ

wwSant Josep - Confinament 23-27 març

TASQUES – SETMANA DEL 23 AL 27 DE MARÇ

wwSant Josep - Confinament 30-3 abril

TASQUES – SETMANA DEL 30 DE MARÇ AL 3 D’ABRIL

wwSant Josep - Confinament 14-17 abril

TASQUES – SETMANA DEL 14 AL 17 D’ABRIL

wwSant Josep - Confinament 20-24 abril

TASQUES – SETMANA DEL 20 AL 24 D’ABRIL

wwSant Josep - Confinament 27-30 abril

TASQUES – SETMANA DEL 27 AL 30 D’ABRIL

wwSant Josep - Confinament 5-8 maig

TASQUES – SETMANA DEL 5 AL 8 DE MAIG

wwSant Josep - Confinament 11-15 maig

TASQUES – SETMANA DEL 11 AL 15 DE MAIG

wwSant Josep - Confinament 18-22 maig

TASQUES – SETMANA DEL 18 AL 22 DE MAIG

wwSant Josep - Confinament 25-29 maig

TASQUES – SETMANA DEL 25 AL 29 DE MAIG

wwSant Josep - Confinament 1-5 juny

TASQUES – SETMANA DEL 1 AL 5 DE JUNY

wwSant Josep - Confinament 8-12 juny

TASQUES – SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY

wwSant Josep - Confinament 15-19 juny

TASQUES – SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY

 

Apreciades Famílies,

Avui s’acaba un curs molt peculiar. El darrer trimestre ha estat una experiència per a tots plegats. I per a molts una experiència dolorosa. Molts de nosaltres hem perdut familiars i amics. I moltes famílies no han perdut vides properes, però han vist perillar els seus llocs de treball.

El confinament forçós ens ha afectat a tots més malament que bé, però tots n’hem extret alguna experiència enriquidora. Hem pogut comprovar que som capaços d’adaptar-nos a situacions que fa poc temps haguéssim trobat inversemblants. Sobretot per als alumnes que els ha suposat un trasbals important donada la seva edat. Hem de ser sempre positius davant els atzars de la vida i intentar adaptar-nos-hi sempre el millor possible, extraient-ne sobretot les parts bones i que ens ajuden créixer com a persones.

En primer lloc us volem agrair en nom de tots els estaments del Col·legi la bona voluntat que heu demostrat durant tots aquests mesos, fent esforços per transformar el que era totalment anormal amb normalitat. I sobretot agrair-vos molt sincerament el costat que ens heu fet en tots els aspectes. Sense la vostra col·laboració hagués estat impossible acabar aquest curs tal com s’ha finalitzat. Ja ho sabíem, però ara n’estem encara més segurs, que el Col·legi Sant Josep l’integren les millors famílies que pot desitjar un centre educatiu.

Acabat aquest curs, caldria poder-vos explicar amb propietat com serà el proper, però això encara no ho podem fer. No depèn de nosaltres. Ja sabeu que el Departament d’Educació i el Departament de Salut dictaran les normatives que considerin més adients i nosaltres les aplicarem de la millor manera possible. I aquestes normatives podran anar canviant al llarg del juliol i l’agost. El que sí que us podem dir és que la nostra voluntat és que el proper curs sigui el més normal possible. Intentarem de totes les maneres que puguem que tots els alumnes puguin tenir classes presencials cada dia de la setmana, en horari normal i que tots els que ho necessitin puguin dinar cada dia al menjador escolar. I si han d’utilitzar el transport escolar, també ho puguin fer amb normalitat. Evidentment, tot dependrà molt del nombre d’alumnes per grup/classe que estableixi la normativa, però tenim les ganes i la voluntat de poder aconseguir la màxima normalitat.

També la programació del nou curs serà el més normal possible. Tot i que requerirà tenir en compte diversos escenaris possibles. Així doncs, esperem que a finals d’agost o principis de setembre us puguem explicar exactament quin escenari tindrem i quin pla podrem aplicar que sigui el màxim de beneficiós per als alumnes i les famílies, que sou la base principal del nostre treball i dedicació.

També és possible que apareguin nous brots de l’epidèmia i en un moment determinat alguna classe s’hagi de confinar durant uns dies. Per aquest motiu ja estem també treballant i preparant-nos per a tenir una plataforma informàtica eficient que pugui funcionar a ple rendiment i tingui totes les garanties necessàries tant pel que fa a classes virtuals com a videoconferències. Aquest any al Col·legi farem poques vacances.

Altres anys, avui us lliuràvem una circular amb tota una colla de dates a tenir en compte: dia d’inici curs, calendari escolar, venda de llibres on-line, etc. Aquest any, a dia d’avui encara no s’ha publicat l’Ordre que estableix el calendari escolar per al proper curs. Tan bon punt tinguem les diverses informacions us les anirem enviant. No volem fer-nos pesats, però volem que disposeu de tota la informació que sigui possible.

El Claustre de Professors, el Personal d’Administració i Serveis i la Direcció restem a la vostra disposició per a tot allò que us convingui i us tornem a reiterar el nostre agraïment més sincer.

Que tingueu un bon estiu, que el gaudiu amb salut i que al setembre ens puguem retrobar tots plegats amb energies renovades per encetar un nou curs, que ben segur serà millor que aquest que finalitzem avui.

Salutacions molt  cordials.

LA  DIRECCIÓ

wInstagramSJdesdecasa-0f

#SJDESDECASA