FESTA de 6è d’Educació Primària (PROMOCIÓ 2021-2022)

El dijous 16 de juny a les 8 de la tarda vam celebrar la Festa de la Promoció d’enguany de 6è de Primària, a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep. L’acte començà amb una immensa muntanya en l’escenari i amb una performance espontània de tot l’alumnat de 6è per tal de formar la frase “Promoció 2016-2022 – Educació Primària”.

Tot seguit els propis alumnes van confeccionar amb unes grans lletres “LA NOSTRA PRIMÀRIA”, i van anar introduint, al voltant de la muntanya, les diverses actuacions que havien preparat. També ens van explicar els seus records i valoracions que han anat acumulant al llarg d’aquesta etapa.

Van anar pujant un a un a l’escenari per tal de donar una forta abraçada a la seva tutora de 6è i així van conformar la foto de grup. Les tutores van adreçar unes sentides paraules a l’alumnat i a les seves famílies.

Les famílies delegades van lliurar uns obsequis a les tutores en nom de tots, i finalment i de manera sorpresiva tots els alumnes amb les seves famílies van ballar una bonica cançó amb un fanalet.

Gràcies a tothom per fer possible aquest acte festiu tan especial.

RECULL FOTOGRÀFIC