VENDA DE LLIBRES DE TEXT – MATERIAL (juliol i agost) i ROBA ESPORTIVA (tot l’any)

Circular VENDA llibres, material i roba esportiva (2018-19)

El Col·legi Sant Josep disposa de servei propi de venda de llibres de text, material i roba esportiva (juliol i agost) per als seus alumnes a través de la BOTIGA ONLINE.

Un any més us oferim el servei de venda de llibres, material escolar i roba esportiva per al curs 2018-2019.

Amb el desig d’atendre-us el millor possible,  novament posem al vostre abast un servei online que serà operatiu  a partir del dia 1 de juliol. Totes les tasques de  gestió i seguiment aniran  a càrrec del personal propi del col·legi  que  dedicaran  tots els esforços perquè esdevingui un servei del tot satisfactori. A través de l’adreça Electrònica fcps.comandes@stjosep.com podreu manifestar en tot moment qualsevol  consulta, dubte o aclariment que us calgui.

Us confirmem que el lliurament dels lots serà a partir de la setmana del 20 d’agost i que si ho desitgeu, podreu sol·licitar el servei de transport a domicili, a càrrec de l’empresa MRW,  del tot  gratuït, si la despesa en llibres ha estat superior a 60€/per fill (a), en cas contrari els podreu recollir a la sala d’actes del centre.

Us recomanem doncs que utilitzeu aquesta plataforma per a les vostres compres. Ho considerem com una millora molt avantatjosa per a vosaltres, sobretot pel que fa al pagament fraccionat:  per exemple  valideu una primera reserva al juliol i la resta a l’agost, d’aquesta manera procedireu a repartir la despesa en 2 pagaments.

 Igualment seguirem oferint el servei de venda presencial al col·legi, amb inici el dia 3 de setembre.

Consideracions a tenir en compte:

  • Cada comanda generarà un número de reserva . Si efectueu el pagament amb targeta, la compra  quedarà tancada (reserva validada). Si opteu per la  transferència bancària al compte del col·legi, la reserva quedarà validada en el moment en que es materialitzi. Per raons de seguretat solament s’ofereixen aquestes 2 modalitats de pagament a la botiga online. Tingueu cura en la vostra tria, doncs les comandes són en ferm i NO s’acceptaran devolucions, tret de llibres defectuosos. 
  • Recomanem que us imprimiu el(s) llistat(s) de la(es) comanda(es) que rebreu per correu electrònic i el(s) comprovant(s) del(s) pagament(s) que efectueu, doncs en cas que tinguéssiu l’oportunitat de sol·licitar  ajuts  al vostre Ajuntament, empresa de treball, etc. , aquests documents us seran vàlids.
  • En aplicació de la Llei 5/2017 de 28 de maig (DOGC núm. 7340 de 30-3-2017) les bosses de plàstic que us lliurem NO seran gratuïtes.
  • L’equipament esportiu el podreu adquirir també a través de la plataforma i de forma presencial durant tot el curs. Pel que fa al nou equipament per als alumnes de P-3/4/5, avisarem en el moment que estigui disponible per a la venda.
  • Alumnes d’ESO i BATXILLERAT que s’hagin de presentar a més de 2 assignatures a la convocatòria de setembre, recomanem efectueu la vostra compra de forma presencial en el mes de setembre.

Seguirem aplicant uns descomptes  del 5% i 10% sobre el PVP dels llibres de text i lectura.

Esperem que aquesta proposta  sigui del vostre interès. Us agraïm per endavant la vostra col·laboració en adquirir els llibres al col·legi. El marge que genera aquest servei es reinverteix en millores per al centre en benefici de tots els alumnes.

La quota en concepte de programació de treballs manuals, material d’aula, llicències, projectes, etc. s’inclourà en el rebut domiciliat que presentarem el dia 3-9-2018. Durant el mes de juliol us enviarem un correu electrònic informant de l’import exacte.

Recordeu que les comandes són en ferm i NO s’admetran devolucions, tret de llibres defectuosos. Recomanem ho tingueu molt en compte a l’hora de fer la vostra tria. En cas de dubte, millor no fer la compra. Sempre hi sou a temps doncs el servei de venda (al col·legi) finalitzarà el dia 21 de setembre de 2018.

 

En el següent document en PDF es pot consultar la relació de llibres de text/lectura i material per al curs 2018-2019 (Ed. Infantil, Ed. Primària, ESO i Batxillerat).

Llibres TEXT-LECTURA i MATERIAL 2018-2019v1

Quadre resum

Peces de ROBA ESPORTIVA (per Educació física).

Totes les peces de roba que es mostren a continuació es poden comprar en la BOTIGA ONLINE (juliol i agost) i la resta de l’any adreçant-se a la recepció del Col·legi.

Models per a PRIMÀRIA, ESO i BATXILLERAT

La composició de la roba és de 50% cotó i 50% polièster.

w-JAQUETA XANDAL

PREU jaqueta xandal (talles 6/8/10/12/14/16): 34.00 €

PREU jaqueta xandal (talles P/M/G): 38.20 €

 

w-CAMISETA MÀNIGA LLARGA

PREU samarreta llarga (talles 6/8/10/12/14/16): 18.60 €

 

w-CAMISETA MÀNIGA CURTA

PREU samarreta curta (talles 6/8/10/12/14/16/P/M/G): 17.10 €

 

w-PANTALÓ LLARG

PREU pantaló llarg (talles 6/8/10/12/14/16/P/M/G): 24.60 €

 

w-PANTALÓ CURT

PREU pantaló curt (talles 8/10/12/14/16/P/M/G): 17.00 €

Nous models per a INFANTIL

La composició de la roba és de 100% polièster.

jaqueta xandall

PREU jaqueta xandal (talles 2/4/6): 33.00 €

samarreta maniga llarga

PREU samarreta màniga llarga (talles 2/4/6): 17.00 €

samarreta maniga curta

PREU samarreta màniga curta (talles 2/4/6): 15,50 €

pantaló llarg

PREU pantaló llarg (talles 2/4/6): 23.40 €

pantaló curt

PREU pantaló curt (talles 2/4/6): 15.40 €