INFORMACIONS INICI DE CURS 2024-25

Circular informativa Inici de curs 2024-2025

CALENDARI LECTIU ESCOLAR

SERVEIS ESCOLARS

GARRAF – nova línia de transport

Informació general Col·legi Sant Josep 23-24

El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat, amb responsabilitat i capacitat crítica. Formem persones amb mentalitat oberta i motivades per saber i per aprendre a prendre, amb autonomia i amb plenes habilitats comunicatives en el marc d’un model plurilingüe.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

[DIADA DE SANT JOSEP 2024]

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de la VISITA PRESENCIAL A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com. A part, us convidem a gaudir de la DIADA DE SANT JOSEP que enguany serà el matí del diumenge 17 de març.

 

DIRECCIONS de CORREU ELECTRÒNIC (e-mail):

Mails professorat 23-24

INFOGRAFIA activitat Col·legi Sant Josep 2023-24