Informacions INICI CURS 2022-23

CALENDARI LECTIU ESCOLAR

SERVEIS ESCOLARS

Col·legi Sant Josep 2022-23 Projectes i Etapes educatives

El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Fomentem una educació integral en valors de la persona. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per tal de fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

En motiu de les Portes Obertes, el dia 2 de març a les 19h. (sala d’actes del Col·legi) tindrà lloc una XERRADA INFORMATIVA sobre el Projecte Educatiu de la Llar d’Infants – Educació Infantil (I0 – I5), per a totes aquelles famílies que vulguin descobrir el nostre Projecte, i fer-nos confiança, tenint en compte que el període de Preinscripció oficial és del 6 al 20 de març.

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com. A part, us convidem a gaudir de la FESTA DE PORTES OBERTES que enguany serà el matí del diumenge 19 de març.

[PORTES OBERTES 2023]

Programa Portes Obertes 2023

BOTIGA ONLINE

 

A continuació es mostra l’ORGANIGRAMA FUNCIONAL del Col·legi Sant Josep, on s’observa la seva organització interna. Tot seguit es relacionen les adreces de correu electrònic dels membres de l’equip directiu, caps d’estudi, coordinadors i responsables dels diversos nivells del Centre. 

wOrganigrama FOTOS 2016-17

DIRECCIONS de CORREU ELECTRÒNIC (e-mail):

Mails professorat 2022-23

 

Col·legi Sant Josep CENTRE EXAMINADOR OFICIAL OXFORD

Des del 2018 el Col·legi Sant Josep ha estat autoritzat per la Universitat d’Oxford a ser un Centre Examinador Oficial dels nivells oficials d’anglès reconeguts en el marc europeu comú de referència per a les llengües, amb la qual cosa en les nostres instal·lacions es pot obtenir el certificat The Oxford Test of English (OTE), amb tota comoditat on-line (2 hores de durada que inclouen el reading, writing, listening i speaking) , i certificar tant el nivell B1 com el B2. Per a més informació es pot consultar: http://www.oxfordtestofenglish.es

wIMG_7819

Després de signar el conveni entre la Universitat d’Oxford i el Col·legi Sant Josep, i un cop fet al primera prova de test oficial, el dia 15 de maig de 2018 se’ns va lliurar la placa acreditativa per part d’en José Juan Vicente (cap Regional d’Oxford Press a Catalunya,  Balears i Aragó) i Laura Sánchez (Relacions Institucionals).

wIMG_7822

wLogo OTE - Approved Test Centre

 

Col·legi Sant Josep CARDIOPROTEGIT

Pioners en formació del professorat en suport vital i ús de desfibril·lador DEA.

200-ESPAI CARDIOPROTEGIT

 

Conveni entre el IQS i e COL·LEGI SANT JOSEP

En mèrit a la formació rebuda pels seus alumnes, l’IQS concedeix al Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, el caràcter d’ESCOLA VINCULADA a l’IQS. Això és el reconeixement de més de 30 anys d’anar-hi alumnes i treure’n un molt bon profit acadèmic. L’IQS ofereix al Col·legi, la possibilitat de:

  • Vehicular les programacions de química del Col·legi a les exigències d’aquest centre mundialment reconegut en l’ensenyament de la química des de tots els àmbits. També els professors tenen l’opció de vehicular-hi les pràctiques de laboratori que s’escaiguin.
  • Participar de totes les activitats que l’IQS organitza dirigides als col·legis.
  • Prèvia planificació, que els alumnes participin en activitats organitzades per IQS en les seves pròpies instal·lacions, tant pel que fa als laboratoris com a les sales multimèdia, així com de visites a les instal·lacions que puguin ser d’interès docent per al Col·legi.
  • Prèvia planificació, que els seus alumnes puguin fer ús de la biblioteca d’IQS i del seu servei de préstec, en les condicions que estableixi la persona responsable de la Biblioteca IQS.
  • Que els seus professors puguin rebre assessorament per part de professors d’IQS amb temes docents vinculats amb les àrees científica, empresarial i d’enginyeria.
  • Que els seus professors participin, en condicions preferents, en els cursos de formació que IQS organitza dirigits a professors de secundària.
  • Que els candidats provinents del Col·legi interessats en realitzar algun dels graus que ofereix IQS tinguin, prèvia informació per part del Col·legi, un tracte preferent en el procés d’admissió d’IQS.