FESTA DE PORTES OBERTES 19 de març

Recull fotogràfic de la MISSA

Recull fotogràfic AMBIENT INFANTIL

Recull fotogràfic AMBIENT

Recull fotogràfic ESPECTACLE

 

El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Fomentem una educació integral en valors de la persona. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per tal de fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

En motiu de les Portes Obertes, el dia 2 de març a les 19h. (sala d’actes del Col·legi) tindrà lloc una XERRADA INFORMATIVA sobre el Projecte Educatiu de la Llar d’Infants – Educació Infantil (I0 – I5), per a totes aquelles famílies que vulguin descobrir el nostre Projecte, i fer-nos confiança, tenint en compte que el període de Preinscripció oficial és del 6 al 20 de març.

[INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ 23-24]

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com.

A part, us convidem a gaudir de la FESTA DE PORTES OBERTES que enguany serà el matí del diumenge 19 de març.

Programa Portes Obertes 2023

Col·legi Sant Josep 2022-23 Projectes i Etapes educatives

Educar ha de ser una invitació a imaginar noves maneres de fer i de pensar que produeixin un canvi de valors en el qual el desig de benestar material sigui substituït pel de més dignitat personal, cultural i moral. Durant més de 100 anys hem seguit aquest camí i hem creat un clima continuat d’estreta relació entre el Col·legi i les famílies que ens han confiat l’educació del seus fills.

Seguirem així! [1905-2023]