SECCIÓ DE BATXILLERAT al Col·legi Sant Josep

BAT

[1r de BATXILLERAT-més informació]

[2n de BATXILLERAT-més informació]

wBATXILLERAT 2021-presentació

wBATXILLERAT 2021-informació

BATXILLERAT 2021 – Presentació

po

PORTES OBERTES

El COL·LEGI SANT JOSEP de P0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Fomentem una educació integral en valors de la persona. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per tal de fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

Tenint en compte les limitacions que ens imposa la situació del COVID, la tradicional FESTA DE PORTES OBERTES de moment ha estat substituïda per un RECORREGUT VIRTUAL per les diferents seccions del Col·legi que us oferim en el web, combinat amb les ENTREVISTES INDIVIDUALS -virtuals o presencials- que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com, per tal de ser informats del nostre Projecte Educatiu i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Tanmateix, també us proposarem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI, en grups molt reduïts, tot respectant les mesures de seguretat i prevenció pertinents. 

PREINSCRIPCIÓ proper CURS

preinscripció
DISTINCIONS PAU 2021 9.0

MIREIA RAVENTÓS AMADÓ – 9.90 PAU 2021

LLIURAMENT D’ORLES 2022

Col·legi Sant Josep 2022 Projectes i Etapes educatives_Página_06

Col·legi Sant Josep 2022 Projectes i Etapes educatives_Página_14

Entranyable intercanvi de regals entre P2-P3 amb 2n de Batxillerat 2019