Festa de lliurament d’ORLES de 2n de Batxillerat

25a Promoció (2022-2024)

El dia 14 de juny de 2024 va tenir lloc a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep, la festa de les Orles de 2n de Batxillerat, un acte solemne però alhora emotiu i molt entranyable, on, en presència del claustre de Batxillerat i representat el Patronat de la Fundació, es van lliurar les orles i les insígnies als 70 alumnes que finalitzaven l’etapa. També es va fer entrega de les Matrícules i les Mencions d’Honor. Enhorabona i felicitats!

En iniciar l’acte, els alumnes van entrar a la pista de manera solemne mentre sonava de fons el “Gaudeamos Igitur”, i tot seguit es va gaudir d’un record audiovisual de la 25a Promoció “ALEGRIA DE FUTUR”, dirigit i confeccionat pel professor Jordi Font.

RECULL FOTOGRÀFIC

 

LLIURAMENT D’ORLES

Es presenta l’Orla, inspirada amb la commemoració dels 200 anys de l’estrena de la 9a Simfonia de Beethoven, esdevinguda un Himne a l’Alegria!, dissenyada, creada, única, pensada, i interpretada musicalment per Marta Cuscó exclusivament per a vosaltres, amb el lema, recordant el poema de Friedrich Schiller…

“ALEGRIA,  bella espurna divina!

Cerca la fraternitat de tota la Humanitat,

allà on la dolça melodia sojorna.

Vosaltres sou L’ALEGRIA DEL FUTUR!

MATRÍCULES D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2023-2024

Els alumnes Pau Milà Puig (9.91), Paula García Delgado (9.91), Anna Xin Raventós Amadó (9.78) i Maria Fernández Gutiérrez (9.69) han obtingut Matrícula d’Honor. Enhorabona a ells i a tota la Promoció de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep!

MENCIONS D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2023-2024

L’alumnat Ángela Penalva Riquelme (9.38), Miquel Escala López (9.37), Ona Felip Casanovas (9.37), Júlia Segura Juncosa (9.37), Iris Boer Banet (9.33), Asia Addahchouri El Azzaoui (9,09), Alexander Huertas Vicario (9.05), i Clàudia Simón Cordero (9.01) han obtingut Menció d’Honor. Enhorabona a ells i a tota la Promoció de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep!

DISTINCIÓ PAU 9.0 2024

 

És l’hora del ball, The Last Dance… amb vosaltres, gaudirem d’una performance de l’evolució de la música i del ball en els últims 100 anys, un viatge cultural ple d’emocions a través de diversos estils i èpoques, de melodies i ritmes, coreografies que ens convidaran a gaudir de la màgia de sensacions musicals úniques en totes les seves formes… Des de l’alegre swing i l’exclusivitat del charleston en la dècada dels anys 20, tot passejant i cantant sota la pluja, l’elegància i la sofisticació es fusionaran a ritme de mambo i twist. El rock and roll i la música disco es fan els amos de la pista amb brillants coreografies, i creant videoclips i bandes sonores de pel·lícules inoblidables. Amb el country, la música urbana i les fusions pop, tancarem la nit al ritme de Dance the Night Away… Endavant!