El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat, amb responsabilitat i capacitat crítica. Formem persones amb mentalitat oberta i motivades per saber i per aprendre a prendre, amb autonomia i amb plenes habilitats comunicatives en el marc d’un model plurilingüe.

 

RECULL FOTOGRÀFIC AMBIENT

RECULL FOTOGRÀFIC ESPECTACLE

RESULL FOTOGRÀFIC MISSA

 
 

Cartell Diada Sant Josep 2024

Programa Diada Sant Josep 2024

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

GARRAF – nova línia de transport

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de la VISITA PRESENCIAL A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com. A part, us convidem a gaudir de la DIADA DE SANT JOSEP que enguany serà el matí del diumenge 17 de març.

Seguirem així! [1905-2024]

Informació general Col·legi Sant Josep 23-24