GRADUACIÓ P5 2021

wGraduació P5 2021-2

El divendres 11 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Lleons a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep, els alumnes més grans d’Educació Infantil. Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus” i de les seves mestres i d’una manera molt acurada es van anar col·locant als llocs assignats.

 

wORLA AINA 2021

wORLA MONICA 2021

L’acte començà amb les presentacions de rigor, i amb la presentació de l’audiovisual de la promoció per recordar l’etapa… “MALBARISTES D’EXPERIÈNCIES”, confeccionat per Gemma Martín.

MALABARISTES  D’EXPERIENCIES 2021-P5-LLEONS

Seguidament s’inicià la cerimònia de lliurament de les orles als alumnes un a un per part de les seves tutores, les quals posteriorment els van adreçar unes paraules. Tot seguit, els alumnes amb entusiasme varen cantar una bonica cançó de comiat i d’inici d’una nova etapa “CAP A PRIMER!”. L’acte finalitzà amb l’agraïment dels pares dels alumnes per mitjà dels seus delgats tot lliurant uns obsequis a les tutores i a tot el claustre d’infantil.

wGraduació P5 2021-4

Els alumnes de P5 del Col·legi s’han graduat! L’acte va ser molt entranyable  i emotiu. És el final d’una etapa plena de reptes que junts han superat. De tot cor, les mestres els desitgem el millor!

RECULL FOTOGRÀFIC

En breu es podrà accedir a la visualització de tot l’acte de Graduació P5 2021.

wGraduació P5 2021-3