8.00h. – Cuina del Col·legi Sant Josep
L’olla ja està plena i la SOPA DE L’ÀVIA en marxa! Brou casolà de verdures, pollastre i vedella amb pasta.Bon profit!

11.30h. – Cuina del Col·legi Sant Josep
El caldo per la sopa de l’àvia ja bull! Brou casolà de verdures, pollastre i vedella amb pasta. I les botifarres amb salsa de tomàquet van agafant color. Es té un control acurat de la traçabilitat de tots els ingredients. Bon profit!

12.30h. – Cuina del Col·legi Sant Josep
Finalment, després de més 4 hores de cocció es tira la pasta al brou casolà de verdures, pollastre i vedella amb pasta. Es preparen les racions per celíacs (amb utensilis de cuina específics), vegetarians (no porc) i de règim. S’agafen mostres cada dia del menjar cuinat i es congelen per poder-les analitzar en cas de necessitat. Bon profit!

13.00h. – Cuina i menjador del Col·legi Sant Josep
Un cop comprovada la temperatura dels menjars cuinats i servits, ja és l’hora de la veritat. El primer torn d’alumnes ja és a taula (Llar d’infants, Educació infantil i Primària). Bon profit!

13.45h. – Cuina i menjador del Col·legi Sant Josep
En el menjador, el segon torn d’alumnes ja és a taula (ESO i Batxillerat). I a la cuina… comença el procés de neteja per tal que tot quedi net i a punt per demà a les 8h. del matí! Fins demà!

El Col·legi Sant Josep disposa de servei diari de menjador amb cuina pròpia per a tots aquells alumnes des de I0 fins a 2n de Batxillerat que necessiten utilitzar-lo.  Aquest servei de cuina és gestionat per l’empresa “Àgora Col·lectivitats”, que s’encarrega de cuinar i servir (de 8 del matí a 14h. del migdia) uns 700 menús diaris.

Es treballa per tal d’oferir als alumnes la màxima qualitat dietètica en la programació dels menús mensuals. Actualment, s’ofereix un menú per als alumnes de Llar (triturat i basal, ambdós sense sal), d’Infantil (també sense sal) i un altre per a la resta d’alumnes fins a Batxillerat. També es disposa de menús sense ou, sense lactosa, sense gluten i sense peix, a més del menú de dieta, per a aquells alumnes que ho requereixin puntualment.

 

wcuina bis

wcuina