ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2021-2022

Dossier Extraescolars 21-22

Dossier d’activitats extraescolars 2021-2022: Dossier Activitats Extraescolars 2021-22

 

Tècniques d’estudi (1)

Anglès – 1r de Primària (1)

Teatre – 1r i 2n de Primària (1)

Anglès – P5 (1)

Anglès – P3 (1)

Cuina (5)

Sense emocions no hi ha aprenentatge (1)

Cuina (4)

Cuina (3)

Cuina (2)

Dibuix artístic

Iniciació Hoquei patins

Cuina (1)

 

Ens complau, un any més, fer-vos coneixedors de la proposta d’Activitats Extraescolars programada per al nou curs 2021-22, que es posarà en marxa a partir de l’1 d’octubre i fins a finals de Curs.

Aquestes activitats es relacionen a continuació, indicant al mateix temps els dies que es faran, l’horari a seguir, el lloc, el preu i el Professor(a) que les impartirà. Aquestes variables, en funció del nombre d’alumnes que s’apuntin, poden experimentar alguns canvis posteriors en benefici dels mateixos alumnes, que si es dona  el cas s’informaran puntualment.

Veureu que en cada una de les activitats exposades s’adjunta un enllaç  a partir del qual podeu accedir a un vídeo on podreu conèixer els professors responsables de l’extraescolar així com l’essència de cadascuna d’elles.

Aquestes activitats extraescolars es cobraran per rebut bancari en tres vegades: una INSCRIPCIÓ del 30% de l’import de l’activitat que es cobrarà  en el rebut del mes d’OCTUBRE (02-11-2021), un SEGON PAGAMENT del 20% que es cobrarà en el rebut del mes de DESEMBRE (31-12-2021) i un TERCER PAGAMENT del 50% restant que es cobrarà en el rebut del mes de FEBRER (28-02-2022).

Per apuntar-s’hi cal emplenar degudament la BUTLLETA adjunta en el següent link:

https://forms.gle/5nQFVLbGuqE4vq1U6

També es pot lliurar en format físic el primer dia de curs – 13 de setembre 2021- a la Recepció del col·legi. En aquelles activitats que hi hagi més sol·licituds que vacants, es TINDRÀ  MOLT  EN  COMPTE  LA  DATA  D’INSCRIPCIÓ.  En aquelles que el nombre de sol·licituds sigui reduït i no permeti realitzar-les, es donarà la possibilitat de fer-ne d’altres. Es farà l’avís pertinent als alumnes que no puguin fer l’activitat sol·licitada.

Les Activitats Extraescolars seguiran el mateix tractament que la resta d’Activitats Curriculars pel que fa al Pla d’Organització de Centre amb una sèrie de previsions per garantir la seguretat d’alumnes i professionals, i per establir les mesures de protecció i en el seu cas, la traçabilitat.

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, fcps.extraescolars@stjosep.com

Esperant que les Activitats Extraescolars que us proposem les trobeu interessants, us donem les gràcies per la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos molt cordialment i desitjar-vos un bon estiu!

 Cambridge Certificate Award ceremony (octubre 2021)