El dijous, 28 de novembre els alumnes de cinquè hem anat d’excursió al Cim d’Àligues. El Cim d’Àligues és un centre especialitzat en aus rapinyaires situat a St. Feliu de Codines, Vallès Oriental.

Quan hem arribat els monitors ens han explicat les normes del parc, hem esmorzat i seguidament hem fet un recorregut per a veure els diferents hàbitats i les diferents aus rapinyaires que hi ha. Ens han explicat moltíssimes coses per a poder distingir les aus nocturnes i les diürnes: els tipus de bec, les plomes, la seva alimentació… Tot seguit  hem vist les àligues, el voltor, el duc, l’òliba, el mussol, els xoriguers… en plena acció en la sessió de vol. Ens han volat per sobre i els hem pogut veure de ben a prop.

Després de dinar hem fet una gimcana relacionada amb el que havíem après durant el matí. Ens han repartit en diferents grups i hem fet diferents proves tant de sons, de tacte, de relacionar conceptes…

Ha estat molt impressionant i ens ha quedat una bona sensació. Ens ha agradar molt, hem après molt i hi tornaríem a anar.