EDUCACIÓ INFANTIL:

Ja ha arribat la tardor, bolets, fulles seques, panellets i castanyes de la Marieta per a tothom!!!

 

Recull fotogràfic Castanyada 2012 – Educació Infantil


EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

 

CICLE INICIAL:

El dimarts dia 30 d’octubre els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària vam fer panellets a la classe amb l’ajuda i col·laboració de familiars que ens van venir a donar un cop de mà. Ens ho vam passar molt bé!!

 Castanyada 2012-CI-panellets

Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Panellets I
Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Panellets II
Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Panellets III

L’endemà, dimecres dia 31, a la tarda vam rebre a la Sra. Castanyera que, un any més ens va venir a visitar. Va anar a les classes de 2n, on va donar a cada alumne un conte que els servirà per a fer la biblioteca del cap de setmana. En acabar va baixar al pati, on l’esperaven també els alumnes de 1r i tots junts vam cantar cançons per a celebrar la festa. Vam menjar-nos les castanyes calentones que ens va portar la Sra. Castanyera i els panellets que havíem fet, tots ben guarnits amb una corona que ens havíem fet a la classe.

Va ser una tarda molt divertida i tots ens ho vam passar molt bé!

Castanyada 2012-CI-classes

Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Classes (I)
Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Classes (II)
Recul fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Pati (I)
Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CI – Pati (II)

 

CICLE MITJÀ:

Els nens i les nenes de cicle mitjà, el dimecres 31 de novembre, vam fer una gimcana a la Plaça de la Bòvila, en motiu de la Castanyada.

Uns dies abans cada nen/a va preparar una prova relacionada amb la castanyada i entre tot el professorat de tercer i quart vam escollir dotze proves del tot diferents:

Cursa amb una fulla i una castanya al cap, pintar-se la cara, dibuixar una castanya, encistellar castanyes, cursa amb una magrana al cap, endevinar un fruit de la tardor amb els ulls tapats, endevinar olors, una diana amb castanyes, bitlles amb castanyes, cursa de relleu de castanyes, trencaclosques de moniatos, paraules encadenades relacionades amb la castanyada…

A cada classe hi havia quatre grups de 5 i la resta eren els organitzadors de cada prova.

Al finalitzar es va donar unes medalles de xocolata als que tenien més puntuació de cada classe i piruletes a la resta de participants i organitzadors.

Castanyada 2012-CM

Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CM


CICLE SUPERIOR:

Dimecres 31 d’octubre vàrem celebrar la Castanyada al Col·legi. Com ja és tradició a cicle superior vam fer un berenar amb productes típics de tardor. Cada grup classe es va dividir en petits grups de cinc alumnes aproximadament que van preparar gran varietat de dolços típics d’aquesta època de l’any: panellets, pa de pessic, castanyes i moniatos al forn…

A la tarda ens vam desplaçar fins a la Plaça de Lluis Companys (Gat Cendrer) i allà vam parar les taules a terra amb unes estovalles també especialment dissenyades per l’ocasió.

Els berenars van ser d’allò més originals i exquisits! Ens ho vam passar molt bé!

Castanyada 2012-CS

Recull fotogràfic Castanyada 2012 – CS