El  dimarts, 11 de març  els nois i noies de 6è de Primària vam realitzar una sortida cultural de tot el dia a Barcelona.

En arribar vam  anar al cinema “IMAX” on poguérem gaudir d’una pel·lícula en 3D titulada: ”Alien”. Ens va agradar molt, i fins i tot, vam sortir una mica marejats de tantes pujades i baixades per les muntanyes russes.

Després vam fer una visita el  “MUSEU D’ HISTÒRIA DE CATALUNYA” on acompanyats de monitors vam treballar: : “L’evolució de la tecnologia ”.  L’explicació va ser interessant, vam començar pel Paleolític, després l’Edat Mitjana, l’edat Moderna i finalment L’edat Contemporània; així vam anar del sílex al xip, passant per la sínia, el molí hidràulic, les fabriques de vapor, l’energia elèctrica. Tot un descobriment de com va anar canviant la tecnologia al llarg del temps.

També vam anar fins a l’Església de Santa Maria del Mar, una església gòtica construïda entre 1329 i 1383, i al Fossar de les Moreres que és una plaça on hi ha el memorial de guerra pels morts que hi va haver en el Setge de Barcelona.