Els nens i les nenes de tercer de primària hem tingut la oportunitat de fer una entrevista a la nova alcaldessa de Sant Sadurní: Sussana Mérida.

Tots nosaltres prèviament havíem preparat unes quantes preguntes. La Sussana ens ha contestat les preguntes d’una manera molt entenedora, sincera  i amable.

PREGUNTES QUE HEM FET:

1)      T’agrada ésser alcaldessa? Ella ens ha dit que encara no ho sabia perquè avui fa onze dies que ho és.

2)      Què és el que va fer que es presentes a unes eleccions? Ella ens ha dit que els seus companys són els que la van fer presentar.

3)      Tens alguna altra feina  a part de ser alcaldessa? Ella ens ha dit que és psicòloga però que aquests quatre anys treballa a l’ajuntament.

4)      Quants habitants hi ha a Sant Sadurní? Aproximadament dotze mil cinc-cents habitants.

5)      Quants regidors hi ha? 17 regidors. És un nombre imparell perquè quan voten si fossin parells podrien empatar.

6)      Quins projectes t’agradaria complir? Una piscina nova, una biblioteca nova però ens ha dit que hi ha pocs diners i que s’haurà de fer menys del que voldrien.

7)      Has fet ja el teu primer ple? Ens ha dit que no i ho farà el dimecres següent. Es reuneixen un cop al mes ,però, si cal fan un ple extraordinari.

8)      A l’alcaldia també hi ha crisi? Ens ha dit que si però que intenten  ajudar a tota la gent del poble que ho necessiten.

9)      T’agradaria ésser presidenta de la Generalitat? Ens ha contestat que és molta responsabilitat ja que hauria de posar ordre amb 7.000.000 de persones.

10)  De petita havies pensat ésser alcaldessa? Ella ha dit que mai. Que la psicologia és el que li agrada.

11)  Vols canviar alguna cosa de Sant Sadurní? Ens ha dit  les places més netes, més maques, ben protegides, ben pintades…

12)  Com et sents sent la primera alcaldessa? Ens ha dit molt contenta, però, que és una gran responsabilitat.

13)  És complicat ésser alcaldessa? Ens ha dit que si perquè cal trobar un punt on tothom estigui d’acord.

14)  Com et vas sentir quan et van dir que series la nova alcaldessa? Ens ha contesta molt contenta, espantada i que cal ser molt  responsable.

Susanna, des d’aquí et volem donar les gràcies per haver-nos donat la oportunitat d’ haver-te pogut entrevistar.

MOLTES GRÀCIES!!!!