El dilluns 9 de març a les 20.00h a la sala d’Actes del Col·legi Sant Josep tindrà lloc una xerrada relacionada amb la nostra cuina i menjador escolar a les famílies.

  1. L’alimentació com a pilar de la salut dels infants i adolescents.
  2. Aproximació del que es fa i com es fa a la cuina del Col·legi.
  3. Gestió de les al·lèriges i de les intoleràncies alimentàries.
  4. Accions que es fan amb els alumnes per fer-los participar en el disseny dels menús escolars i de la seva pròpia alimentació.

Les presentacions seran realitzades pel Carles Alarcon -cap de cuina del nostre Col·legi i l’Anna Gumà -dietista i nutricionista col·legiada (cat 000608), Coach de Salut i Ioga.

wMenjador

Aquesta activitat està vinculada en el context de les Portes Obertes del Col·legi Sant Josep que tindran lloc el diumenge 15 de març de 10.00h a 14.00h. on podran gaudir d’activitats diverses, dinàmiques, visita a les classes, xerrades sobre diferents projectes, visita guiada a les instal·lacions, espectacle musical al pati de Primària i molt més.

A part, les famílies interessades en tenir una entrevista personal amb Direcció i rebre informació personalitzada podeu adreçar-vos a fcps@stjosep.com o trucar al telèfon 938183410.

 

SERVEI DE MENJADOR al Col·legi Sant Josep

El Col·legi Sant Josep disposa de servei diari de menjador amb cuina pròpia per a tots aquells alumnes des de P2 fins a 2n de Batxillerat que necessiten utilitzar-lo.  Aquest servei de cuina és gestionat per l’empresa “Àgora Col·lectivitats”, que s’encarrega de cuinar i servir (de 8 del matí a 14h. del migdia) uns 800 menús diaris.

Es treballa conjuntament amb Cesnut Nutrició per tal d’oferir als alumnes la màxima qualitat dietètica en la programació dels menús mensuals. Actualment, s’ofereix un menú basal per als alumnes d’Infantil i un altre per la resta d’alumnes fins a Batxillerat. D’altra banda també es disposa de menús sense ou, sense la lactosa, sense gluten i sense peix, a més a més del menú de règim, per aquells alumnes que ho requereixin.

Un dia a la cuina i menjador del Col·legi Sant Josep (febrer 2020)

wcuina

wcuina bis