El dijous 7 de març a les 20.00h. a la sala d’Actes del Col·legi Sant Josep tindrà lloc una xerrada relacionada amb el nostre menjador escolar.

Es pretén tractar el següent ordre del dia:

  • L’alimentació. El pilar de la Salut dels infants i adolescents.
  • Valoració de la important tasca dels cuiners amb la visió d’una nutricionista.
  • Aproximació de la cuina als pares.

Aquestes presentacions seran realitzades pel Carles Alarcon -cap de cuina del nostre col·legi i l’Anna Gumà -dietista i nutricionista col·legiada (cat 000608), Coach de Salut i Ioga.

Aquesta activitat està vinculada en el context de les Portes Obertes del Col·legi que tindran lloc el diumenge 17 de març.

wInvitació Portes Obertes 2019

PO-activitats1

PO-activitats2

PORTES OBERTES 2019

 

SERVEI DE MENJADOR al Col·legi Sant Josep

El Col·legi Sant Josep disposa de servei diari de menjador amb cuina pròpia per a tots aquells alumnes des de P2 fins a 2n de Batxillerat que necessiten utilitzar-lo.  Aquest servei de cuina és gestionat per l’empresa “Àgora Col·lectivitats”, que s’encarrega de cuinar i servir (de 8 del matí a 14h. del migdia) uns 800 menús diaris.

Es treballa conjuntament amb Cesnut Nutrició per tal d’oferir als alumnes la màxima qualitat dietètica en la programació dels menús mensuals. Actualment, s’ofereix un menú basal per als alumnes d’Infantil i un altre per la resta d’alumnes fins a Batxillerat. D’altra banda també es disposa de menús sense ou, sense la lactosa, sense gluten i sense peix, a més a més del menú de règim, per aquells alumnes que ho requereixin.

wcuina

wcuina bis

wIMG_3780

wIMG_3782

wIMG_4095