El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Fomentem una educació integral en valors de la persona. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per tal de fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

En motiu de les Portes Obertes, el dia 2 de març a les 19h. (sala d’actes del Col·legi) tindrà lloc una XERRADA INFORMATIVA sobre el Projecte Educatiu de la Llar d’Infants – Educació Infantil (I0 – I5), per a totes aquelles famílies que vulguin descobrir el nostre Projecte, i fer-nos confiança, tenint en compte que el període de Preinscripció oficial és del 6 al 20 de març.

Portes Obertes – Preinscripció 23-24

[INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ 23-24]

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com. A part, us convidem a gaudir de la FESTA DE PORTES OBERTES que enguany serà el matí del diumenge 19 de març.

[Properament s’informarà del Programa d’Actes i horaris]

Col·legi Sant Josep 2022-23 Projectes i Etapes educatives

Educar ha de ser una invitació a imaginar noves maneres de fer i de pensar que produeixin un canvi de valors en el qual el desig de benestar material sigui substituït pel de més dignitat personal, cultural i moral. Durant més de 100 anys hem seguit aquest camí i hem creat un clima continuat d’estreta relació entre el Col·legi i les famílies que ens han confiat l’educació del seus fills.

Seguirem així! [1905-2023]