SKY SCHOOL OF ENGLISH

Anglès extraescolar 2018-19

wSignatura Conveni Sky School

El proper curs, el Col·legi continuarà oferint les classes d’anglès extraescolar a través de SKY SCHOOL OF ENGLISH de Sant Sadurní, que és un centre de confiança, amb molta experiència i bona implantació a la zona des de fa molts anys. Amb una visió de l’activitat molt semblant a la del Col·legi i de la majoria de les nostres famílies. Des dels anys noranta, entre altres coses, treballa amb molts bons resultats tots els nivells de Cambridge i també la iniciació a l’anglès dels més petits. Estem segurs que SKY SCHOOL OF ENGLISH  farà la seva feina ben feta, com fins ara o fins i tot millor. 

 

El  curs 2016-2017 l´escola d’anglès Sky School of English va començar a treballar amb el Col·legi Sant Josep ensenyant anglès als alumnes des de P3 fins a 2n de batxillerat.

Els alumnes d’Educació Infantil aprenen anglès a través de cançons i historietes del personatge del llibre de Cambridge Greenman, i els de Primària treballen cada setmana la part de listening i speaking amb vocabulari i frases simples. Els alumnes de 4t, 5è i 6è es preparen pels exàmens Young Learners de la Universitat de Cambridge. Els alumnes de ESO1 fins a 2n de Batxillerat es preparen pels exàmens Ket, Pet, Fce i Cae de la Universitat de Cambridge.

Voldríem felicitar a tots aquells alumnes que han fet anglès extraescolar al Col·legi Sant Josep el curs 2017/18 mitjançant l’escola d’anglès Sky School of English pel seu treball i esforç, ja que per segon any consecutiu s’ha aconseguit un 100% d’aprovats en tots els nivells presentats als Cambridge English exams: Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE i CAE. Congratulations!

Dossier d’activitats extraescolars 2018-2019: Dossier Activitats Extraesclars 2018-19