L’alumna Noa Gibert Aran, exalumna del Col·legi Sant Josep, ha obtingut el SEGON PREMI atorgat per la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, en la convocatòria de Premis UB–Santander a Treballs de Recerca de Batxillerat 2021.

L’acte de lliurament dels premis s’ha realitzat de manera presencial aquest dilluns dia 5 de juliol al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

La Noa ha participat a la convocatòria d’aquest premi amb el treball L’eterna controvèrsia entorn la pràctica abortiva, on ha fet un anàlisis filosòfic molt ben elaborat de l’evolució de les perspectives ètiques i històriques envers l’avortament. En el seu treball també va analitzar amb detall l’estat de la qüestió pel que fa a l’opinió que la societat té respecte el tema de les pràctiques abortives, així com també va elaborar un documental divulgatiu per sintetitzar i plasmar en format audiovisual la seva recerca. El seu esforç i qualitat l’han fet mereixedora d’aquest segon premi, dotat amb 500 euros i un Diploma acreditatiu de la Universitat de Barcelona.

El treball de la Noa també va ser finalista del Premi Francesc Noy d’Humanitats 2021, de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, així que estem molt contents per aquest doble reconeixement.

Com a escola ens sentim molt orgullosos d’ella i felicitem també a la seva família, que l’ha acompanyat incondicionalment en tota la seva trajectòria acadèmica al Col·legi Sant Josep.

Noa, et desitgem molta sort i que aquest sigui l’inici d’una llarga i exitosa vida personal, acadèmica i professional!

wnoa gibert 0

L’exalumna de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep, NOA GIBERT ARAN ha obtingut un diploma com a finalista del Premi Francesc Noy d’Humanitats, convocat per la Facultat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. El seu treball de recerca “L’eterna controvèrsia moral entorn la pràctica abortiva” ha estat excel·lent i la felicitem per aquest reconeixement merescut. Enhorabona!

wnoa gibert 1

wnoa gibert 2