Trecs 2BAT 2011-2012

Trecs 2BAT 2011-2012

Aquest any també han estat premiats dos dels treballs de recerca de batxillerat que s’han presentat a concurs per la seva qualitat.

La Societat Catalana de Física, en la novena convocatòria de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat ha premiat el treball “ACCELEREM L’UNIVERS?” fet per l’alumne DAVID CIURAQUI GARCIA del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, fet sota la direcció del professor tutor Pere Cardenal Monreal. A l’hora de fer l’avaluació, el jurat ha valorat la creativitat i originalitat del projecte presentat, un petit accelerador de partícules, així com la metodologia utilitzada i l’estructuració i presentació del treball.

 

David Cirauqui Garcia - Accelerem lUnivers

David Cirauqui Garcia - Accelerem lUnivers

 

L’Ajuntament de Gelida, en la segona edició de Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat ha premiat el treball “SISTEMES FUNICULARS” fet per l’alumna LAURA BARRIENDOS CORDERO del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, fet sota la direcció del professor tutor Jordi Font Cardús. Cal destacar la part sentimental, tecnològica i històrica del treball amb la voluntat de fer conèixer i estimar el “funi de Gelida” per part de tothom.

 

Laura Barriendos Cordero - Sistemes funiculars

Laura Barriendos Cordero - Sistemes funiculars

 

En motiu de la Diada de Portes Obertes, que el Col·legi Sant Josep va celebrar el dia 18 de març de 2012, van ser exposats els Treballs de Recerca que els alumnes de 2n de Batxillerat havien presentat i defensat oralment uns mesos abans.