Els protagonistes del Sant Josep, famílies, alumnat i equip docent i administratiu, seguim treballant #SJdesdecasa

A part de la interacció online entre tota la comunitat educativa del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní, es mantenen els canals ordinaris de comunicació directa amb el Col·legi a través del telèfon 938183410, i per mitjà del correu electrònic fcps@stjosep.com amb Direcció, Administració i Secretaria i amb tot l’equip tutorial i professorat en aquests moments delicats, amb els seus mails respectius.

Seguim compromesos, plens de confiança i esperança en el futur. #SJdesdecasa  #totaniràbé

wInstagramSJdesdecasa-1b

Carta FAMÍLIES DEPARTAMENT EDUCACIÓ

Benvolgudes Famílies,

Aquest migdia el Departament d’Educació com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà,  dia 13 de març,  i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país. ( Adjuntem carta del Departament ).

Per tant,  el centre romandrà tancat i serà impossible mantenir qualsevol comunicació presencial.

Sí que és veritat que mantindrem canals de comunicació on-line per a resoldre totes les inquietuds que puguin sorgir.

El Sr. Conseller d’Educació ha remarcat que no es farà cap activitat lectiva obligatòria on-line per als alumnes, ja que no tots disposen de les eines digitals per a poder-ho fer i els més desafavorits es veurien perjudicats. Tot i així, entenem que sí que podem marcar algunes activitats “ voluntàries “ que al menys ajudin a no perdre tant de temps lectiu.  A partir de demà i successivament, si és necessari, obrirem canals amb els alumnes més grans  ( correus electrònics, classroom, espai web, etc ) per estar en contacte, aconsellar activitats “ no curriculars “  i resoldre dubtes. Volem que aquesta interrupció afecti el mínim possible l’aprenentatge dels alumnes.

Avui mateix, a partir de les 19h.,  és possible que el Departament d’Educació doni noves instruccions i aclariments.

Nosaltres estarem en contacte permanent, com fins ara, amb el Departament d’Educació i també el Departament de Salut per anar seguint els esdeveniments. Qualsevol aspecte que considerem que us afecta, us el comunicarem de forma immediata.

Ara mateix no podem informar-vos més a fons de res més. A mesura que passin les hores s’aclariran més aspectes i us podrem informar amb més exactitud.

Comptem amb la vostra comprensió i serenitat,   i també amb la professionalitat del nostre Claustre per a superar aquesta situació sobrevinguda de la millor manera possible.

Molt cordialment.

LA DIRECCIÓ

Sant Josep – comunicació on-line famílies-alumnes

 

Ja estem a la segona setmana de confinament i sembla ser que la tornada a les classes i a la normalitat s’allargarà. Així doncs, permeteu-me que us expliqui accions i mesures que el Col·legi està prenent davant d’aquesta situació excepcional  i que us poden interessar.

Pel que fa a la tasca d’ensenyament/aprenentatge i seguiment dels nostres alumnes, que és l’activitat principal del Col·legi, ja sabeu que tot el Claustre està bolcat en aquest procés utilitzant les eines tecnològiques i telemàtiques adients a cada nivell i fent activitats en xarxa i posant-les en comú per etapes i departaments. També els Professors/res continuen les activitats de formació que estaven en marxa ( telemàticament) i fent les programacions i activitats que exigeix tirar endavant la ISO9001 i tota l’estructura escolar.

Som conscients que la situació que estem vivint és excepcional i fins i tot preocupant per a tots. Hi ha moltes famílies que ho estan passant malament per molts motius. I hi ha un aspecte que afecta gairebé  a tothom que és la qüestió econòmica que comporta aquesta situació de confinament forçós. És per això que la Fundació de forma compromesa i solidària ha pres un seguit de mesures econòmiques per a intentar ajudar a totes les famílies, sense malmetre el funcionament intern del centre que en un moment o altre ha de continuar la seva tasca amb tota la normalitat possible.

Mentre duri la inactivitat escolar, en els rebuts corresponents, s’aplicaran un conjunt d’importants descomptes. Aquelles famílies que per raons imponderables i de necessitat, no puguin fer front a aquests rebuts minorats, poden contactar a l’adreça  fcps.administracio@stjosep.com  i pactar els ajornaments o fraccionaments que consideren més oportuns a la seva situació.

Totes aquestes mesures es prenen segons la normativa vigent i amb la voluntat d’afavorir tota la comunitat educativa. Si canvia el marc legal actual, us ho farem saber i farem els canvis necessaris i més beneficiosos per a totes les famílies.

Tot el Claustre i altres estaments del Col·legi continuem treballant per a que aquest confinament afecti el mínim possible als objectius pedagògics del centre i restem a la vostra disposició per als aclariments i consultes que us calguin.

Una abraçada forta a tots i espero que ben aviat pugui ser físicament i amb bona salut!

LA DIRECCIÓ

 

wwSant Josep - Confinament 16-20 març

TASQUES – SETMANA DEL 16 AL 20 DE MARÇ

wwSant Josep - Confinament 23-27 març

TASQUES – SETMANA DEL 23 AL 27 DE MARÇ

wwSant Josep - Confinament 30-3 abril

TASQUES – SETMANA DEL 30 DE MARÇ AL 3 D’ABRIL

 

wInstagramSJdesdecasa-2b

wInstagramSJdesdecasa-3b

wInstagramSJdesdecasa-0f