SKY SCHOOL OF ENGLISH

Anglès extraescolar 2016-17

wSignatura Conveni Sky School

El proper curs 2016-17 no es continuarà amb els serveis de l’empresa Serveis Lingüístics Penedès com a responsable de la nostra activitat d’Anglès Extraescolar, donat que aquesta empresa,  tot i que presta els seus serveis al nostre centre des del curs 2008–09, amb el pas del temps s’ha anat transformant en una franquícia de Kids & Us. Es va començar aplicant aquest sistema només als alumnes més petits i actualment ja s’aplicaria fins 6è de Primària.

No és pas un mal sistema, però aquesta franquícia amb el pas del temps també va imposant una sèrie d’obligacions que considerem del tot inadequades per al nostre centre i les nostres famílies. Per exemple, parlant només de preus, el curs passat un alumne que feia una hora de classe a la setmana venia pagant 21€/mes (190 €/any). Ara, segons obligacions d’aquesta franquícia, el curs vinent hauria de pagar 45€/mes (405 €/any). És un 213% d’increment, per continuar fent el mateix, exactament el mateix.  Per als alumnes que fan dues hores setmanals, l’increment seria del 155%. És normal que les franquícies consolidin “marca“ i aquesta genera valor afegit.

El Col·legi no vol entrar en polítiques de “marca“ i vol continuar oferint classes d’Anglès Extraescolar com a complement per a l’obtenció dels certificats de Cambridge i també com a complement de l’Anglès “curricular” del centre, que ja està a un nivell molt alt. Com ja sabeu, el Col·legi està amb una dedicació del 303% per sobre del que marca el currículum d’Ensenyament, sense comptar les hores de “speaking” dels Auxiliars de Conversa estrangers.

El proper curs, el Col·legi oferirà aquestes classes a través de SKY SCHOOL OF ENGLISH de Sant Sadurní, que és un centre de confiança, amb molta experiència i bona implantació a la zona des de fa molts anys. Amb una visió de l’activitat molt semblant a la del Col·legi i de la majoria de les nostres famílies. Des dels anys noranta, entre altres coses, treballa amb molts bons resultats tots els nivells de Cambridge i també la iniciació a l’anglès dels més petits.

Estem segurs que SKY SCHOOL OF ENGLISH  farà la seva feina ben feta, com fins ara o fins i tot millor, i que els preus no seran de cap franquícia, sinó de mercat i ajustats a les necessitats dels nostres alumnes.

 

Joan Amat Marquès

    ( Dtor – Titular )