El dia 23 d’abril vam celebrar la diada del nostre patró: LA DIADA DE SANT JORDI.

Al matí, els alumnes de Cicle Inicial vam esmorzar a les nostres classes: l’esmorzar el vam portar entre tots, cadascú el que li va tocar i tot ho vam compartir.

Després d’esmorzar vam sortir al pati i també  vam anar a donar un tomb pel poble per a visitar les parades de llibres i roses per tal de prendre bones vistes del que més ens  agradava. Vam acabar la volta compartint una estoneta de joc al Parc de la Bòbila. Vam tornar cap al Col·legi i vam anar a comprar el llibre de Sant Jordi que ens servirà per a fer lectura a la classe durant aquest trimestre. A cadascú ens va tocar un punt de llibre fet per algun company o companya de la resta de l’Educació Primària… alguns ens vam poder conèixer i va estar molt bé: vam fer nous amics.

A la tarda, cadascú a la seva classe, vam llegir els contes que havíem escrit durant la setmana… va ser molt “xulo” escoltar totes les nostres històries inventades.

Acabada la lectura dels contes i per a acabar una bona diada de St. Jordi, vam baixar tots junts als porxos dels pati, on les nostres senyoretes ens van representar la Llegenda de St. Jordi.

Va ser un dia molt divertit!!

 

SORTIDA A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT:

 

ACTIVITAT A LES CLASSES:


VENDA I COMPRA DE LLIBRES:

 

REPRESETACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI:

 

Sant Jordi 2012