CREMA DE CARBASSÓ AMB ROSTES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES :

  • 3 carbassó
  • 2 patates
  • 10 gr. De mantega
  • 10 cc de nata liq.
  • c/s de sal i pebre

Elaboració:

Posem en una cassola les patates pelades, rentades i tallades amb el carbassó mig pelat i tallat a daus, afegim aigua fins a cobrir i ho posem al foc per fer-ho bullir amb la sal i el pebre fins que la patata estigui tendre.

Afegim la nata, la mantega i triturem, passem per el colador xines i ja la tindrem preparada per servir i acompanyar amb unes rostes de pa que les podem fer tallant el pa a daus i posar-los al forn un moment per que quedin cruixents.

A la taula i…      BON PROFIT !  

002-CREMA DE CARBASSÓ AMB ROSTES

 

SERVEI DE MENJADOR al Col·legi Sant Josep

El Col·legi Sant Josep disposa de servei diari de menjador amb cuina pròpia per a tots aquells alumnes des de P2 fins a 2n de Batxillerat que necessiten utilitzar-lo.  Aquest servei de cuina és gestionat per l’empresa “Àgora Col·lectivitats”, que s’encarrega de cuinar i servir (de 8 del matí a 14h. del migdia) uns 800 menús diaris.

Es treballa conjuntament amb Cesnut Nutrició per tal d’oferir als alumnes la màxima qualitat dietètica en la programació dels menús mensuals. Actualment, s’ofereix un menú basal per als alumnes d’Infantil i un altre per la resta d’alumnes fins a Batxillerat. D’altra banda també es disposa de menús sense ou, sense la lactosa, sense gluten i sense peix, a més a més del menú de règim, per aquells alumnes que ho requereixin.

 

wcuina bis

wcuina

wIMG_3780

wIMG_3782

wIMG_4095