El COL·LEGI SANT JOSEP de I0 (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat (totes les modalitats) @santjosepsantsadurni de Sant Sadurní d’Anoia és un dels millors centres de Catalunya, el seu projecte educatiu i les qualificacions més altes d’accés a la Universitat els darrers anys ens avala. Fomentem una educació integral en valors de la persona. Som capdavanters amb un model pedagògic i tecnològic amb contínua evolució per tal de fer front als reptes globals que planteja el futur de la nostra societat.

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

Portes Obertes – Preinscripció 23-24

Us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi a través de VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI juntament amb una entrevista personalitzada que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o bé enviant un correu a l’adreça fcps@stjosep.com.

Us convidem a gaudir de la FESTA DE PORTES OBERTES que enguany serà el matí del diumenge 19 de març.

[PORTES OBERTES]

Programa Portes Obertes 2023

Col·legi Sant Josep 2022-23 Projectes i Etapes educatives

Educar ha de ser una invitació a imaginar noves maneres de fer i de pensar que produeixin un canvi de valors en el qual el desig de benestar material sigui substituït pel de més dignitat personal, cultural i moral. Durant més de 100 anys hem seguit aquest camí i hem creat un clima continuat d’estreta relació entre el Col·legi i les famílies que ens han confiat l’educació del seus fills.

Seguirem així! [1905-2023]

Preinscripció 2020-2021b

PREINSCRIPCIÓ OFICIAL NIVELLS CONCERTATS 2023-24

Preinscripció – Ed. INFANTIL (I3, I4, I5), Ed. PRIMÀRIA i ESO

EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA: del 6 al 20 de març 2023

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA: del 8 al 20 de març 2023

MATRÍCULA a Llar d’Infants i Batxillerat OBERTA TOT L’ANY!