A punt d’estrenar el nou curs, el Col·legi està a punt de rebre els nostres alumnes en un entorn segur. Hem treballat i seguirem treballant per fer del nostre Collegi un espai segur que garanteixi les mesures sanitàries que es requereixin en tot moment. Ens adaptem i adaptarem a les circumstàncies que l’evolució dels esdeveniments ens marquin, complint en tot moment amb els requisits que estableixin els Departaments d’Educació i de Salut per a la prevenció i gestió dels casos COVID en els centres educatius.

PLA D’ACTUACIÓ CURS 2020-21 – revisió 10setembre2020

Aquest document recull en detall del funcionament, mesures, protocols i actuacions que permeten l’obertura del Col·legi en la situació de pandèmia actual. El document estarà subjecte a possibles modificacions en funció de l’evolució dels esdeveniments i de les indicacions del Departament d’Educació  i de Salut.

Certificat autoresponsable alumnes (COVID19)

En aquest document de Declaració de responsabilitat us declareu coneixedors de la situació actual de la pandèmia i feu palès el vostre compromís a atendre les mesures que puguin ser necessàries en cada moment. Aquesta declaració s’ha actualitzat seguint  les últimes instruccions del Departament, per la qual cosa cal que tots els alumnes la portin signada el dilluns dia 14 i l’entreguin als tutors corresponents.

 

Autorització proves Covid-Departament Salut

 

Infografia Mesures extraordinàries Salut-Escola

Protocol de Gestió de casos COVID19 – revisió 9setembre2020

Salut _ Escola Annex Families

Salut _ Escola Carta Families

Infografia – quarentena segura

Infografia – quarentenes escolars

 

Preparats i amb moltes ganes d’acollir dilluns els nostres alumnes, no dubteu que us mantindrem informats en tot moment de les novetats que puguin modificar aquestes informacions. Com sempre, estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte i acompanyar-vos en aquest inici de curs tan especial.