PAULA CASSADÓ I ALBA GARCÍA GUANYADORES

DEL CONCURS SAMBORI D’ÒMNIUM CULTURAL

wIMG_0849

El Premi Sambori és un concurs de Narrativa que organitza ÒMNIUM CULTURAL des de 2006 i que està adreçat als alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat.

Enguany, les alumnes Paula Cassadó Valls i Alba Garcia Pérez de 2n de Batxillerat del nostre Col·legi han estat les guanyadores de la zona Penedès-Garraf-Anoia.

El passat 23 de març al vespre, van recollir el premi al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. En l’acte hi van assistir els premiats amb els seus familiars, part del professorat i/o directius dels centres escolars, el Jurat i representants d’Òmnium Cultural i del Premi Sambori. També hi havia l’alcaldessa de Vilanova que va ser qui va tancar el lliurament de premis amb un discurs d’agraïment i motivació.

L’acte s’inicià amb uns parlaments-diàleg entre dos portaveus de les entitats organitzadores i posteriorment hi hagué el lliurament de premis que s’anava alternant amb unes actuacions de màgia. De fet, l’acte estava titulat “La màgia de les lletres”, perquè tal i com van citar els presentadors “la literatura no serveix per a res, és un art. I qui vulgui coses útils, que vagi a la ferreteria” (cita de l’autora Isabel Clara Simó).

Aquest premi va de la mà de la Fundació Sambori del País Valencià que és qui va iniciar aquest concurs el 1998.  L’organització ha sabut incentivar els nois i noies dels Països Catalans i en aquests moments és el concurs escolar europeu amb més PARTICIPANTS.

Les nostres alumnes ja en formen part i ara passaran a la final Nacional. ENHORABONA!