Festa de lliurament d’Orles de 2n de Batxillerat – 19a Promoció (2016-2018).

El dia 15 de juny de 2018 va tenir lloc al Col·legi Sant Josep, la festa de les Orles de 2n de Batxillerat, un acte solemne però alhora emotiu i molt entranyable, on, en presència del claustre de Batxillerat i representats de totes les etapes del Col·legi, així com del Patronat de la Fundació, es van lliurar les orles i les insígnies als 63 alumnes que finalitzaven l’etapa. També es va fer entrega de les matrícules i les mencions d’Honor, enguany un total de 19! Enhorabona i felicitats!

WPortada 2BAT 2018

En iniciar l’acte, els alumnes van entrar a la pista de manera solemne mentre sonava de fons el “Gaudeamos Igitur”, i tot seguit es va gaudir d’un recull audiovisual de la 19a Promoció “GOTES DE FUTUR”, dirigit i confeccionat pel professor Jordi Font.

RECULL FOTOGRÀFIC

Es presenta L’ORLA, única, pensada, i interpretada musicalment cantant sota la pluja, exclusivament per a vosaltres amb el lema…

worla 2BAT 2018

ESQUITXOS de coneixement que s’obren pas en terres fèrtils;

GOTES d’aigua joioses i musicals que dansen cap al FUTUR;

La PLUJA tamborineja i els PARAIGÜES floreixen en bassals de melodies

 

MATRÍCULES D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2017-2018

Els alumnes Marina del Valle Tomàs (10.0), Maria Esteve Garcia (10.0), Claudia Hernàndez Bayés (10.0) i Sílvia Valls Losada (10.0) han obtingut Matrícula d’Honor.

MENCIONS D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2017-2018

Els alumnes Victoria Vidal Gutiérrez, Tatiana Sandoval Culebras, Albert Baito Pané, Clara Susanna Viladot, Carolina Pla Iriarte, Marina Cano Gómez, Daniel Rubiano Castro, Ana Brantuas Conejo, Guillem Farré Fernández, Jordi Lara Miralles, Lara Miró Sogas, Anna Verge Gramisel, Verónica Garcia Martínez, Jana Llopart Raventos i Judit Martí Canals han obtingut Menció d’Honor.

wFAD_4694

 

MARIA ESTEVE GARCIA

SÍLVIA VALLS LOSADA

VICTORIA VIDAL GUTIÉRREZ

DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2017-2018

El Departament d’Empresa i Coneixement atorga anualment les distincions de les PAU amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç dels estudiants, així com la preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat, en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona, les distincions als 523 estudiants catalans que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’enguany.

wIMG_7561

A aquest acte han assistit dues de les tres alumnes del Col·legi Sant Josep que han obtingut una nota superior a 9 de la fase general de les PAU. Maria Esteve Garcia que han obtingut un 9,3 (amb una nota d’admissió de 13,76) i Sílvia Valls Losada amb un 9,1 (amb una nota d’admissió de 13,34). També l’alumna Victoria Vidal Gutiérrez ha obtingut un 9,1 (amb una nota d’admissió de 13,03) però no ha pogut ser present a l’acte. Enhorabona!

wIMG_7513

El president s’ha adreçat als alumnes distingits als quals ha dit: “Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat i els vostres somnis que Catalunya serà una cosa o una altra”. “Vosaltres dibuixareu la Catalunya del futur, sou la Catalunya del futur”, ha afegit davant dels estudiants i les seves famílies que avui es trobaven a l’Auditori de Barcelona. Durant la seva intervenció, el president Torra ha tingut paraules de reconeixement a la tasca dels professors i ha recordat que “aquest govern sempre serà al seu costat ajudant-los amb tot”. El cap de l’Executiu ha fet extensiu aquest reconeixement a les famílies perquè “cada un de nosaltres som part de la col·lectivitat pels valors que creixen a casa i s’amplien a escola”.

wPAU9-2018

Cal destacar que la totalitat dels 51 alumnes presentats a les PAU, les han aprovat amb una nota mitjana (fase general) de 7,14. D’aquests alumnes, 14 alumnes han obtingut una nota superior a 8.0 en la fase general. D’altra banda, la nota mitjana d’admissió ha estat de 7,70. Enhorabona!

wFAD_4435

wFAD_4432

w001

w002

w003

w004

wFAD_4705