VESTÍBUL d’EDUCACIÓ INFANTIL (del 7 al 22 de desembre)

Us convidem a sentir el fred del pol nord…

a partir del 7 de desembre en el vestíbul del Parvulari!

HO,HO,HO!

Ja sentim la presència del Nadal, carrer engalanats, avets decorats, llumetes de colors, música i gent traginant, omplint botigues ben equipades, amb aparadors preparats. Tot està a punt per alegrar-nos els sentits. Són uns dies molt especials a vessar d’il·lusions, de nerviosisme i d’emocions difícils de controlar.

Els petits de la casa es mostren impacients i expectants. Estan inquiets, la seva fabulosa imaginació els fa veure les plomes del Fumera en els racons més impensables del Col·legi. Dins les aules el Nen Jesús, el Tió, els Reis i Santa Claus formen part de totes les converses. Els catàlegs de joguines són mirats i remirats, analitzats al detall, una i altra vegada, Doncs, es fa difícil escollir, quan es vol tot!

Aquest Nadal, Santa Claus arribarà al vestíbul d’Educació Infantil. Ho fa per primera vegada. El motiu és la seva rialla, el seu inconfusible Ho, Ho, Ho ens ha encisat. Som de les que estem convençudes que riure és del tot gratificant però, dissortadament, aquesta expressió tant espontània s’està convertint en un luxe, en el desig de molta gent, adults i sobretot infants que viuen la crua realitat del món que els envolta i que formen part d’històries i imatges que observem i que ens colpeixen cada vegada amb més intensitat, deixant-nos pocs moments d’alegria.

Nosaltres, malgrat tot, som unes mestres molt afortunades. Els vostres petits ens sorprenen i il·lusionen i, us podem assegurar que, com ja sabeu, amb ells la rialla està garantida. Gaudiu-ne pares, sigueu conscients que la felicitat que ens regalen els vostres fills fa que esperem el nadal amb esperança. Treballem plegats, educant-los en els valors i amb estimació, perquè tots puguem tenir un somriure d’orella a orella tots els dies de l’any.

BON NADAL!

Equip d’Educació Infantil

wHoHoHo