ACTES NADALENCS – CICLE MITJÀ

Els nens i nenes de cicle mitjà a les 9 del matí del dia 22 de desembre van anar a la sala d’actes a entregar els premis dels contes de Nadal. Van pujar a l’escenari els segons premis de cada classe a recollir un diploma i els primers van llegir el conte guanyador, van recollir el diploma i van rebre un obsequi. Seguidament van pujar els de tercer i van cantar la cançó que vam cantar el dia de la fira i després els de quart van fer el mateix.

Aproximadament a dos quarts d’onze cada classe va fer l’esmorzar popular a les seves aules. No hi va faltar els aliments típics de les festes nadalenques: torrons, neules…

A la tarda cada classe van descobrir qui era el nostre amic invisible i amb una estrella personalitzada i un missatge o un mitjó i un poema o missatge vam anar desitjant-se bones festes!

CONCURS NADAL – CM relació premiats

 

ACTES NADALENCS – CICLE SUPERIOR

El passat 22 de desembre els nois i noies de cicle superior vam celebrar el Nadal a l’escola. Al matí vam esmorzar a les classes i a un quart d’onze vam baixar a la Sala d’actes del Col·legi a entregar els premis als guanyadors/es dels  poemes i contes de Nadal i als guanyadors/es de les postals nadalenques.  Després de rebre els premis els alumnes de cinquè, i tot seguit els de sisè, vam pujar a l’escenari a cantar la cançó de Nadal que havíem treballat a música i cantat prèviament el dia de la Fira.

Finalitzat l’Acte Nadalenc vam sortir al pati i  la tarda vam fer l’amic invisible i jocs a les classes. Va ser una tarda molt divertida on vam intercanviar regals i bons desitjos per al nou any, vam cantar nadales, vam ballar i vam riure moltíssim!

CONCURS NADAL – CS relació premiats