DISTINCIÓ PAU 2021 – COL·LEGI SANT JOSEP

wMireia Raventós Amadó orla

[ACTE DE LLIURAMENT DE LES DISTINCIONS]

Enguany, l’alumna MIREIA RAVENTÓS AMADÓ (Matrícula d’honor 10.0 de 2n de Batxillerat al Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia), ha obtingut una qualificació de les proves d’accés a la universitat PAU (fase general) de 9.90, la nota més alta de Catalunya, juntament amb altres 6 alumnes. La seva nota d’Admissió ha estat de 13,96 sobre 14.

wMireia Raventós Amadó

És el segon any consecutiu que una alumna del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, ha obtingut la nota més alta en les proves d’accés a la Universitat PAU en la fase general i en la nota d’Amissió.

wMireia Raventós Amadó lliurament orla

Tres alumnes més del Col·legi, han obtingut una nota igual o superior a 9.0 a la fase general, totes elles també van obtenir matrícula d’honor 10.0 de 2n de Batxillerat. Les alumnes són PAULA MÁRQUEZ BOLET (9.5), CARLA SEBASTIÀ MORÓN (9.3) i NOA GIBERT ARAN (9.3).

Distinció PAU 2021 9 instaW

Aquestes quatre alumnes rebran la Distinció de les PAU que atorga el Govern de la Generalitat amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç, la bona preparació i el mèrit dels estudiants.

La totalitat dels 53 alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia presentats a les PAU han aprovat la fase general de les proves.

La nostra enhorabona a aquestes quatre alumnes i a tots els alumnes de la promoció!

w22a Promoció Batxillerat 2021

wMatrícules i Mencions d'Honor 22a Promoció Batxillerat 2021

wOrla 22a Promoció Batxillerat 2021

[Acte de Lliurament d’ORLES de la 22a Promoció de 2n de Batxillerat 2021]