La il·lusió  de la Jana Suau Claramunt, alumna de 3r d’ESO,  és l’ esquí , un esport que el practica des de que tenia 3 anys. A mida que ha anat creixent s’ha adonat del seu vincle inseparable amb la neu i això l’ha portat a evolucionar en el mon de l’esquí.

El que inicialment era una il·lusió s’ha anat transformant en una passió. Una passió que cada vegada la porta cap a explorar la competició  al més alt nivell, demanant més i més sacrifici.

Les dues últimes temporades ha estat estudiant a prop de la muntanya per poder entrenar entre setmana, també  els estius se’ls passa entrenant als glaciars que hi ha als Alps. Quan no esquia fa entrenaments físics i tot això  sense oblidar els estudis.

IMG_2773

Com a conclusió  de tot l esforç , la passada temporada la Jana va ser Campiona de Catalunya i d’Espanya, va tenir la possibilitat de representar la ciutat de Barcelona a les Olimpíades que es varen realitzar a Innsbruck on a la prova de gegant va fer el setè  millor temps. També  va ser seleccionada per la federació  espanyola per fer la cursa més important d’Europa on en la prova de Slalom va assolir el set  millor temps, dos grans posicions internacionals que no son altra cosa que el resultat de l’esforç i la il·lusió.

L’Ajuntament de Sant Sadurní  com a reconeixement del seu esforç l’ha anomenat esportista de l’any 2016. La propera temporada també l’encara amb gran il·lusió i a les primeres proves del circuit català celebrades els dies 7 i 8 de gener del 2017 a Andorra va poder fer dos primeres posicions.

IMG_2789