GRADUACIÓ EI5 2022

Graduació EI5 Alcem el Vol 2022

El divendres 10 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Lleons a la Sala d’Actes del Col·legi Sant Josep, els alumnes més grans d’Educació Infantil. Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus” i de les seves mestres i d’una manera molt acurada es van anar col·locant als llocs assignats.

L’acte començà amb les presentacions de rigor, i amb la presentació de l’audiovisual de la promoció per recordar l’etapa… “ALCEM EL VOL”, confeccionat per Gemma Martín.

Seguidament s’inicià la cerimònia de lliurament de les orles als alumnes un a un per part de les seves tutores, les quals posteriorment els van adreçar unes paraules. Tot seguit, els alumnes amb entusiasme varen cantar una bonica cançó de comiat i d’inici d’una nova etapa “LA PRIMÀRIA ENS ESPERA”. L’acte finalitzà amb l’agraïment dels pares dels alumnes per mitjà dels seus delgats tot lliurant uns obsequis a les tutores i a tot el claustre d’infantil.

Els alumnes de P5 del Col·legi s’han graduat! L’acte va ser molt entranyable  i emotiu. És el final d’una etapa plena de reptes que junts han superat. De tot cor, les mestres els desitgem el millor!

RECULL FOTOGRÀFIC