GRADUACIÓ P5 2019

El divendres 7 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Elefants, els alumnes més grans d’Educació Infantil. Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus”  i de les seves mestres i d’una manera molt  acurada es van anar col·locant als llocs assignats.

wORLA 2019p5A-REDUIDA

wORLA 2019p5B-REDUIDA

wPORTADA DVD2019-P5-CAMINEM LLUNY

L’acte començà amb la projecció d’un audiovisual per recordar l’etapa… “#FUTUR: CAMINEM LLUNY”, i seguidament s’inicià la cerimònia de lliurament de les orles als alumnes un a un per part de les seves tutores. Tot seguit, els alumnes amb entusiasme varen cantar una bonica cançó de comiat i d’inici d’una nova etapa “TOT ANIRÀ BÉ!”. L’acte finalitzà amb l’agraïment dels pares dels alumnes per mitjà dels seus delgats tot lliurant uns obsequis a les tutores i a tot el claustre d’infantil.

Els alumnes de P5 del Col·legi s’han graduat! L’acte va ser molt entranyable  i emotiu. És el final d’una etapa plena de reptes que junts han superat. De tot cor, les mestres els desitgem el millor!

RECULL FOTOGRÀFIC

wFAD-349

wFAD-357

wFAD-470

wFAD-499

wPrograma Graduació P5 2019

Programa Graduació P5 2019

wPrograma Graduació P5 2019 bis