El divendres 10 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Elefants, els alumnes més grans d’Educació Infantil.

Wgraduació2016P5

Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus” i d’una manera molt  acurada  es van anar col·locant als llocs assignats per iniciar la cerimònia.

En primer lloc vam gaudir tots junts, nens, famílies i mestres de l’audiovisual TEMPS DE REVETLLA!!! Un temps de revetlla on celebrem el final d’una etapa  tot recordant amb il·lusió i enyorança els moments que hem viscut junts al parvulari durant 5 anys.

DVD2016P5

A continuació les tutores van lliurar les orles als alumnes graduats i finalment tots junts a dalt de l’escenari van interpretar una cançó que ens ha explicat que estan preparats per anar CAP A PRIMER!

Per acabar l’agraïment de les famílies a les tutores, al professorat i personal de serveis que han intervingut en el procés d’ensenyament-aprenentatge dels seus petits.

Un altre any hem pogut ser testimonis de manera col·lectiva del pas dels Elefants cap a una nova etapa que anirà confeccionant el trencaclosques del seu futur.

ORLABASE2016ROSA

ORLABASE2016TERESA

Desitgem el millor  per  a aquests nens i nenes que han omplert  la nostra escola de rialles i il·lusió, esforçant-se en els seus treballs  que de ben segur,  donarà el seu fruit  en els futurs aprenentatges i en tot el que es proposin.

 

RECULL FOTOGRÀFIC

Graduació P5 2016