Festa de lliurament d’Orles de 2n de Batxillerat 2022

El dia 17 de juny de 2022 va tenir lloc a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep, la festa de les Orles de 2n de Batxillerat, un acte solemne però alhora emotiu i molt entranyable, on, en presència del claustre de Batxillerat i representat el Patronat de la Fundació, es van lliurar les orles i les insígnies als 60 alumnes que finalitzaven l’etapa. També es va fer entrega de les Matrícules i les Mencions d’Honor. Enhorabona i felicitats!

En iniciar l’acte, els alumnes van entrar a la pista de manera solemne mentre sonava de fons el “Gaudeamos Igitur”, i tot seguit es va gaudir d’un record audiovisual de la 23a Promoció “REFLEXES DE FUTUR”, dirigit i confeccionat pel professor Jordi Font.

Festa de Comiat de 4t d’ESO 2022

El dissabte 18 de juny a les 22h del vespre vam celebrar l’Acte de Comiat de la 24a Promoció de 4t d’ESO a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep.

Els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Sant Josep es van acomiadar de l’ESO gaudint de l’audiovisual de la Promoció confeccionat per Jordi Font “Caminem lluny”, uns parlaments molt emotius, el lliurament de Diplomes, uns balls i unes actuacions musicals i per finalitzar cantaren una bonica cançó amb una pluja de cartolines de colors i papers de colors com a cloenda!

Festa de 6è d’Educació Primària 2022

El dijous 16 de juny a les 8 de la tarda vam celebrar la Festa de la Promoció d’enguany de 6è de Primària, a la pista exterior coberta del Col·legi Sant Josep. L’acte començà amb una immensa muntanya en l’escenari i amb una performance espontània de tot l’alumnat de 6è per tal de formar la frase “Promoció 2016-2022 – Educació Primària”.

Tot seguit els propis alumnes van confeccionar amb unes grans lletres “LA NOSTRA PRIMÀRIA”, i van anar introduint, al voltant de la muntanya, les diverses actuacions que havien preparat. També ens van explicar els seus records i valoracions que han anat acumulant al llarg d’aquesta etapa.

Van anar pujant un a un a l’escenari per tal de donar una forta abraçada a la seva tutora de 6è i així van conformar la foto de grup. Les tutores van adreçar unes sentides paraules a l’alumnat i a les seves famílies.

Les famílies delegades van lliurar uns obsequis a les tutores en nom de tots, i finalment i de manera sorpresiva tots els alumnes amb les seves famílies van ballar una bonica cançó amb un fanalet.

Festa de Graduació EI5 2022

El divendres 10 de juny a les 6 de la tarda vam celebrar l’Acte de Graduació dels Lleons a la Sala d’Actes del Col·legi Sant Josep, els alumnes més grans d’Educació Infantil. Tot just començar, els alumnes van fer una entrada acompanyats de la melodia del “Gaudeamus” i de les seves mestres i d’una manera molt acurada es van anar col·locant als llocs assignats.

L’acte començà amb les presentacions de rigor, i amb la presentació de l’audiovisual de la promoció per recordar l’etapa… “ALCEM EL VOL”, confeccionat per Gemma Martín.

Seguidament s’inicià la cerimònia de lliurament de les orles als alumnes un a un per part de les seves tutores, les quals posteriorment els van adreçar unes paraules. Tot seguit, els alumnes amb entusiasme varen cantar una bonica cançó de comiat i d’inici d’una nova etapa “LA PRIMÀRIA ENS ESPERA”. L’acte finalitzà amb l’agraïment dels pares dels alumnes per mitjà dels seus delgats tot lliurant uns obsequis a les tutores i a tot el claustre d’infantil.

Els alumnes de P5 del Col·legi s’han graduat! L’acte va ser molt entranyable  i emotiu. És el final d’una etapa plena de reptes que junts han superat. De tot cor, les mestres els desitgem el millor!

Festival fi de curs EDUCACIÓ INFANTIL 2022

 

Festa de fi de curs LLAR INFANTS 2022