Esplai XIP-XAP 2021 de 9 a 13h.

del 28 de juny al 30 de juliol

Servei d’acollida gratuït de 7.45  a 9h.

Alumnes de Llar d’Infants, d’Educació Infantil

i 1r i 2n d’Educació Primària

“Els exploradors descobrim la Selva!”

selva

Díptic Casal Estiu – Sant Josep 2021

Aquests dies hem començat el Casal d’Estiu al Col·legi i estem fent moltes activitats i gaudint molt!!!

 

Com altres anys, el Col·legi organitzarà durant els mesos de juny i  juliol l’activitat d’ESPLAI D’ESTIU per als alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària.   L’horari  serà de dilluns a divendres de  9:00h a les 13:00h. A partir de les 7:45h hi haurà servei d’acollida gratuït.

Evidentment, aquest curs  l’Esplai  es dura a terme sota les més  estrictes normes de prevenció i higiene per tal d’evitar el contagi i protegir la salut de tota la comunitat educativa. L’esplai també seguirà els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu, marcats per la Generalitat de Catalunya.

L’Esplai  començarà el dia 28 de juny i finalitzarà el dia 30 de juliol. Es faran diverses activitats lúdiques, on dominarà la diversió, el joc, la participació activa…

Tenint en compte el projecte multilingüe del Col·legi, hem considerat oportú continuar treballant l’anglès en algunes de les activitats que realitzarem.

Per a la inscripció de 2  germans, aplicarem un descompte del 10% en la  quota d’un d’ells. El pagament per l’import total s’efectuarà en el moment de la inscripció a la pàgina web del Col·legi, a l’apartat BOTIGA ONLINE (https://botiga.stjosep.com/categoria-producte/altres/).

La butlleta d’inscripció cal enviar-la per correu electrònic o portar-la impresa a  Recepció,  (fcps.recepcio@stjosep.com), abans del divendres 4 de juny.

Carta Casal Estiu – Sant Josep 2021