Esplai XIP-XAP 2020 de 9 a 13h.

del 22 de juny al 31 de juliol

Servei d’acollida gratuït de 7.45  a 9h.

Alumnes de Llar d’Infants i d’Educació Infantil
“El circ ha arribat…”

Com altres anys, el Col·legi organitzarà durant els mesos de juny i juliol l’activitat d’ESPLAI D’ESTIU per als alumnes d’Educació Infantil. L’horari serà de dilluns a divendres de 9:00h a les 13:00h. A partir de les 7:45h hi haurà servei d’acollida gratuït.

Evidentment, aquest curs l’Esplai es durà a terme sota les més estrictes normes de prevenció i higiene per tal d’evitar el contagi i protegir la salut de tota la comunitat educativa. L’esplai també seguirà els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu, marcats per la Generalitat de Catalunya.

Es crearan grups de convivència, amb un màxim de 10 alumnes amb un dirigent per grup i hi haurà un responsable de prevenció i higiene, que haurà fet la formació prèvia pertinent.

Per a poder participar d’aquestes activitats, caldrà que les famílies signeu una declaració responsable, que s’enviarà properament, conjuntament amb tota la documentació necessària per assistir al Casal.

L’Esplai començarà el dia 22 de juny i finalitzarà el dia 31 de juliol. Es faran diverses activitats lúdiques, on dominarà la diversió, el joc, la participació activa…

Tenint en compte el projecte multilingüe del Col·legi, hem considerat oportú continuar treballant l’anglès en algunes de les activitats que realitzarem.

La butlleta d’inscripció cal enviar-la per correu electrònic, juntament amb el comprovant de pagament, a Secretaria (fcps.cristina.carbo@stjosep.com ) , abans del dimarts 16 de juny.

Butlletí inscripció Casal-Esplai XIP-XAP 2020 – Col·legi Sant Josep

wPrograma

wXIP-XAP-2

Díptic Casal-Esplai XIP-XAP 2020 – Col·legi Sant Josep

wXIP-XAP-1

wXIP-XAP-3

Esplai XIP-XAP – Infantil 2020