SECCIÓ D’ESO al Col·legi Sant Josep

A5 primària

A5 primària

ESO2020 – Presentació

En aquest lloc web, així com en les xarxes socials on som presents, podreu trobar tota la informació referent a totes les ETAPES EDUCATIVES que ofereix el Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, des de PO (4 mesos) fins a 2n de Batxillerat. Enguany, tenint en compte les limitacions que ens imposa la situació del COVID, la tradicional FESTA DE PORTES OBERTES ha estat substituïda pel RECORREGUT VIRTUAL per les diferents seccions del Col·legi que us oferim a continuació, combinat amb les ENTREVISTES INDIVIDUALS -virtuals o presencials- que podeu sol·licitar trucant al 93 818 34 10 o enviant un correu a fcps@stjosep.com, per tal de ser informats del nostre Projecte Educatiu i resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Tanmateix, tenint en compte les instruccions sobre l’organització de les Portes Obertes presencials publicades pel Departament d’Educació, també us proposem que vingueu a conèixer el nostre Col·legi i per això us oferim VISITES PRESENCIALS A LES INSTAL·LACIONS DEL COL·LEGI, en grups molt reduïts, tot respectant les mesures de seguretat i prevenció pertinents. En breu, us proposarem les diferents franges horàries on podreu fer la inscripció i participar d’aquestes visites presencials, que s’efectuaran en els propers mesos. US HI ESPEREM!

Les famílies interessades podeu venir a informar-vos i a conèixer-nos millor, a descobrir el nostre Projecte Educatiu, integral i multilingüe, on l’alumnat és en el centre del procés d’aprenentatge i l’acompanyarem i guiarem amb responsabilitat, motivació, esforç i il·lusió en el seu creixement acadèmic i personal.

PREINSCRIPCIÓ 2021-22

A5 primària

COMIAT 4 D’ESO 2021

wComiat4ESO2021-1

Col·legi Sant Josep 2021 Projectes i Etapes educatives

Col·legi Sant Josep 2021 Projectes i Etapes educatives-007

Col·legi Sant Josep 2021 Projectes i Etapes educatives-011

 Wcartell PO2021 virtuals

PORTES OBERTES 2021