DISTINCIÓ PAU 9.0 – COL·LEGI SANT JOSEP 2021-2022

SOFÍA GARCÍA MARTÍNEZ (9.4)

ALOMA CUADRADO ÁLVAREZ (9.1)

GERARD CLARASÓ PALAU (9.1)

ORIANA SANDOVAL CULEBRAS (9.0)

AINA DÍAZ-BLANCO MARRUGAT (9.0)

CHANTAL SORO BORRÀS (9.0)

(Ex alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep)

Enguany, sis alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep, han obtingut una nota igual o superior a 9.0 a la fase general. Destacar que els dos anys anteriors alumnes del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní també van treure la nota més alta de Catalunya en les proves d’accés a la Universitat PAU en la fase general i en la nota d’Admissió.

La Sofía García Martínez que farà la carrera de Física, l’Aloma Cuadrado Álvarez que cursarà un doble grau en Sistemes Aeroespacials i Sistemes de Telecomunicacions, el Gerard Clarasó Palau que es matricularà per fer Comunicació Audiovisual, l’Oriana Sandoval Culebras que farà Filologia Hispànica, l’Aina Díaz-Blanco Marrugat vol fer Medicina i la Chantal Soro Borràs un doble grau en Ciències Polítiques i Dret.

Aquests sis alumnes, els quals també varen obtenir menció d’Honor en finalitzar el Batxillerat, rebran la Distinció de les PAU que atorga el Govern de la Generalitat amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç, la bona preparació i el mèrit dels estudiants.

La totalitat dels 52 alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia presentats a les PAU han aprovat la fase general de les proves.

La nostra enhorabona a aquests sis alumnes i a tot l’alumnat de la 23a Promoció de Batxillerat 2022.

 

 

MATRÍCULES D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2021-2022

Les alumnes Chantal Soro Borràs (9,72), Sofía García Martínez (9,66) i Ana Carrasquilla Herrera (9,61) han obtingut Matrícula d’Honor. Enhorabona a elles i a tota la Promoció de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep!

MENCIONS D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2021-2022

L’alumnat Aloma Cuadrado Álvarez (9.57), Aina Díaz-Blanco Marrugat (9,57), Oriana Sandoval Culebras (9,53), Gerard Clarasó Palau (9,24) i Montserrat Riera Garcia de la Serrana (9,05) han obtingut Menció d’Honor. Enhorabona a ell i elles i a tota la Promoció de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep!

 

[ACTE DE LLIURAMENT DE LES ORLES 2022]