19.03-2015. Els alumnes i professors del Col·legi Sant Josep celebren la diada del seu patró Sant Josep amb diverses activitats.

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ INFANTIL:

Els alumnes d’Educació Infantil hem celebrat la diada de Sant Josep amb una felicitació molt especial als nostres Gegants, EL  PEP I LA PEPA. Finalment  tots junts al pati, hem compartint música i danses.

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE INICIAL I MITJÀ:

Els alumnes de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària ho vàrem celebrar a la tarda fent una festa especial. Vàrem cantar i ballar junt amb el Marc (animador musical) al pati. I alumnat i professorat vàrem gaudir de la festa.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE SUPERIOR:

Els nois i les noies de cicle superior d’Educació Primària vàrem celebrar la diada de Sant Josep anant al parc de la Bòbila a fer jocs a l’aire lliure: bitlles, petanca, tennis,… Vam gaudir de la tarda i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé.

 

DIADA DE SANT JOSEP A 1r i 2n d’ESO:

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van celebrar la tarda de Sant Josep a la Sala d’Actes amb la final del Saint-Joseph English Contest.

 

 DIADA DE SANT JOSEP A L’ESO i BATXILLERAT – 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n BAT

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, juntament amb els de 1r de Batxillerat van participar amb gran il·lusió a la “GIMCANA” que van organitzar com cada any els alumnes de 2n de Batxillerat.