19.03-2014. Els alumnes i professors del Col·legi Sant Josep celebren la diada del seu patró Sant Josep amb diverses activitats.

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ INFANTIL:

Sant Josep 2014 - EI

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE INICIAL I MITJÀ:

Els alumnes de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària ho vàrem celebrar a la tarda fent una festa especial. Vàrem cantar i ballar junt amb el Marc (animador musical) al pati. I alumnat i professorat vàrem gaudir de la festa.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE SUPERIOR:

Els nois i les noies de cicle superior d’Educació Primària vàrem celebrar la diada de Sant Josep anant al parc de la Bòbila a fer jocs a l’aire lliure: bitlles, petanca, tennis,… Vam gaudir de la tarda i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé.

 

DIADA DE SANT JOSEP A 1r i 2n d’ESO:

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van celebrar la tarda de Sant Josep realitzant un Karaoke. Per això, van formar grups per classes i van preparar diferents cançons amb les corresponents coreografies. Els grups guanyadors van ser guardonats amb uns diplomes que testimoniaven el seu esforç en la preparació de l’espectacle. L’acte va ser seguit amb molt d’entusiasme i complicitat per part de tots els alumnes espectadors.

 

 DIADA DE SANT JOSEP A L’ESO i BATXILLERAT – 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n BAT

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, juntament amb els de 1r de Batxillerat van participar amb gran il·lusió a la “GIMCANA” que van organitzar com cada any els alumnes de 2n de Batxillerat.