19.03-2013. Els alumnes i professors del Col·legi Sant Josep celebren la diada del seu patró Sant Josep amb diverses activitats.

  

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ INFANTIL:

P2, P3 i P5, Sala d’Actes: Gran representació del conte: “L’herba de Poniol” a càrrec de les mestres.

P4 SAT “Sant Andreu Teatre”: “Cançons i rimetes” de la companyia “2 princeses Barbudes”.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE INICIAL I MITJÀ:

Els alumnes de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària ho vàrem celebrar a la tarda fent una festa especial. Vàrem cantar i ballar junt amb el Marc (animador musical) al pati. I alumnat i professorat vàrem gaudir de la festa.

 

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE SUPERIOR:

Els nois i les noies de cicle superior d’Educació Primària vàrem celebrar la diada de Sant Josep anant al parc de la Bòbila a fer jocs a l’aire lliure: bitlles, petanca, tennis,… Vam gaudir de la tarda i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé.

 

 

DIADA DE SANT JOSEP A 1r d’ESO:

Els alumnes de 1r van participar en unes “GIMCANA” on havien de demostrar les seves millors habilitats per tal de superar les proves proposades.

 


DIADA DE SANT JOSEP A 2n d’ESO:

Els alumnes de 2n d’ESO van celebrar la Diada del nostre col·legi -Sant Josep- “buscant la millor foto”. Per això, van seguir diferents itineraris de la nostra vila a la recerca d’una bona imatge. A continuació en teniu un recull:


 

DIADA DE SANT JOSEP A L’ESO i BATXILLERAT – 3r d’ESO i 1r i 2n BAT

Els alumnes de 3r d’ESO, juntament amb els de 1r de Batxillerat van participar amb gran il·lusió amb la “GIMCANA” que van organitzar com cada any els alumnes de 2n de Batxillerat.