19.03-2012. Els alumnes i professors del Col·legi Sant Josep celebren la diada del seu patró Sant Josep amb diverses activitats.

  

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ INFANTIL:

Els nens i nenes de l’escola dels petits també vàrem celebrar la diada de St. Josep. Per els alumnes d’Educació Infantil aquest dia és el sant del seu Col·legi és a dir, un dia de festa on les titelles dels Tres Porquets i la fotografia tots plegats ens van omplir d’alegria a la tarda del 19 de març.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE INICIAL I MITJÀ:

Els alumnes de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària ho vàrem celebrar a la tarda fent una festa especial. Vàrem cantar i ballar junt amb el Marc (animador musical) al pati. I alumnat i professorat vàrem gaudir de la festa.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA – CICLE SUPERIOR:

Els nois i les noies de cicle superior d’Educació Primària vàrem celebrar la diada de Sant Josep anant al parc de la Bòbila a fer jocs a l’aire lliure: bitlles, petanca, tennis,… Vam gaudir de la tarda i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé.

 

DIADA DE SANT JOSEP A L’ESO – 1r i 2n d’ESO:

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van participar en unes “MINIOLIMPÍADES” on havien de demostrar les seves millors habilitats per tal de superar les proves proposades.


DIADA DE SANT JOSEP A L’ESO i BATXILLERAT – 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n BAT

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, juntament amb els de 1r de Batxillerat van participar amb gran il·lusió amb la “GIMCANA” que van organitzar com cada any els alumnes de 2n de Batxillerat.