COMIAT de 2n BATXILLERAT – 21a Promoció (2018-2020)

Els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Josep es van acomiadar del Batxillerat i dels seus tutors en un format diferent tenint en compte les circusmstàncies d’aquest final de curs, tot gaudint de l’àudiovisual de la promoció confeccionat per l’ocasió… LLUMS DE FUTUR!

Els alumnes de 2n de Batxillerat interpreten una performance des de les platges de California amb Surfin’ USA dels Beach Boys!

wLlums de futur-2bat2020-1

GAUDEAMUS IGITUR d’aquesta 21a Promoció de BATXILLERAT

orla2BAT2020w

Es presenta L’ORLA dissenyada, creada, única, pensada, i interpretada exclusivament per a vosaltres il·luminats per la llum màgica des de l’Òpera de París, promoció del coronavirus, que heu surfejat i resistit la gran onada de les vostres vides i que finalment heu pogut trencar els marcs del confinament tot buscant la anhelada llibertat… amb el lema…

“Trenqueu els marcs que us confinen. Balleu, balleu, lliures;
Resistiu i surfegeu la gran onada de les vostres vides;
Que un raig de llum màgica, els ulls us il•lumini,
i els fantasmes espanti, per despertar en un dia radiant.
Vosaltres sou la LLUM del FUTUR!”

wLlums de futur-2bat2020-3

 

MATRÍCULES D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2019-2020

Els alumnes Gonzalo Plaza Arriola (10.0),  Kaoutar Touarssi (9.79), Dídac Olivé Almaraz (9.68) i Júlia Giró Freixedas (9.79) han obtingut Matrícula d’Honor.

MENCIONS D’HONOR – 2n de BATXILLERAT 2019-2020

Els alumnes Sara Centellas Medina, Esther Mora Buenavida, Bernat Calvo Domènech, Xavier Almirall Canals i Clàudia Martín Garcia han obtingut Menció d’Honor.