Els dies 5, 6 i 7 de juny els nens i nenes de Cicle Inicial vam anar a Vilanova de Meià a la casa de colònies de Cal Petit.

Allà vam poder gaudir de tres dies fantàstics envoltats de natura i gràcies al bon temps vam poder fer un munt d’activitats a l’aire lliure.

El centre d’interès era “La vida a pagès” i juntament amb els monitors i monitores de la casa vam fer activitats relacionades amb el camp: plantar un enciam, visitar la granja i observar els seus animals… Vam fer una excursió pels voltants per conèixer l’entorn de la casa, el riu, el bosc. Va ser una bona caminada que ens va fer agafar força gana. També vam fer jocs d’aigua que ens van anar molt bé per refrescar-nos, jocs de pistes on havíem de buscar objectes amagats, jocs de nit i fins i tot discoteca! El que més ens va agradar va ser la pista americana on vam quedar tots ben bruts!

Després de tanta activitat durant el dia, arribàvem a l’habitació ben cansats. Era l’hora de posar-nos el pijama, rentar-nos les dents i llegir una estoneta abans de posar-nos al llit.

Van ser unes colònies fantàstiques i ens ho vam passar molt bé tots junts! 

 

PRIMER DIA


SEGON DIA


TERCER DIA